Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2013

Ce preocupari au cuplurile legate de casatorie? Cum au petrecut Andreea si Alin cele noua luni de relatie? Prin ce evenimente au mai trecut concurentii inainte si dupa Gala? Aflati raspunsurile astazi, de la ora 12:00! Astazi, de la ora 14:00, aflati ce au discutat Florin si Maria cu concurentii imediat dupa emisiunea de ieri, ce presupuneri au facut Florentina si Cornelia legate de nominalizari, care dintre fostii concurenti a fost subiect de discutie pentru George si Dragos, dar si ce masuri ia Dragos atunci cand i se face foame!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 iulie 2013, ora 12:00 si 14:00: Inainte de a pleca din casa, bunica a schimbat cateva impresii si a oferit cateva sfaturi celor ramasi. Ea le-a spus ca ii va urmari din fata televizorului. Printre cei afectati de plecarea bunicii cea mai afectata a fost doamna Luminita, care astazi a spus ca nu mai simte niciun sprijin de sambata de cand cei doi au parasit competitia.

Florin, prezent si in emisiunea de azi, a afirmat ca sustinatorii Lorenei au votat ca el si bunica sa plece, iar urmatorii doi vor fi Florentina si Razvan.
George la randul sau a spus ca ieri a stat mult timp si s-a gandit la cele spuse de Florin si a constatat ca nu a avut ceva personal cu el ci cu iubita sa pentru ca il nominalizeaza mereu.

Intre cei doi au existat mai multe schimburi de replici si in partea a doua a emisiunii de azi.

Mpfm 2 iulie 2013, 12:00

Mpfm 2 iulie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *