Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2014

Cum a ajuns Cristina si iubitul ei din gluma in gluma la suparare? Ce discutii in contradictoriu au avut Ray si iubita lui? Cum a reusit Oana sa il aduca pe iubitul ei la exasperare? Descoperiti in ce cupluri discordia a luat locul iubirii, astazi, de la ora 12:00. Descoperiti raspunsul Ginei la mesajele primite duminica la Radio „Mireasa pentru fiul meu”, dar si ce cupluri trec prin perioade dificile ale relatiei lor, astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Constantina si Raymond au avut parte de o mica cearta, deoarece Raymond nu a vrut sa asculte sfaturile iubitei lui. Andrei si Cristina au ajuns de la o banala joaca la cearta. Oana si Laur au regretat faptul ca au pierdut sansa castigarii celor 10.000 lei.

Dupa ce s-a intors de la programul de radio transmis pe Antena Play, unde a primit mai multe critici, Gina a inceput sa regrete castigarea masinii si a spus ca ii este rusine de statul sau de concurenta. Criticile primite in ultima vreme au demoralizat-o pe Gina. Raymond: “Gina, sustinatorii pe care i-am adunat noi te-au tinut pe tine in concurs!” Raymond a dezmintit zvonurile cu privire la o emisiune, care s-ar filma la el acasa, la Cristian. El a recunoscut in emisiunea de astazi ca este posibil acest lucru, dar nu neaparat pentru Antena 1, ci foarte probabil pentru o televiziune concurenta.

Constantina si-ar dori ca Raymond sa-si controleze anumite reactii. Raymond: “Femeia se naste cu un venin care poate fi dulce sau poate sa te omoare!” Desi nu o ajuta in niciun fel pe Mariana la pregatirea mesei, Grigore a avut anumite pretentii, care au deranjat-o pe iubita lui. Mariana este de parere ca Grigore nu tine cont, niciodata, de trairile ei. Laur a spus ca si Oana face la fel ca si Grigore, iar el, ca si Mariana, pica mereu prost. Oana a fost nemultumita de modul in care decurge relatia ei cu Laur.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *