Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iunie 2014

In timp ce unii revin la varsta inocentei, altii intra in conflicte! Descoperiti cum au petrecut concurentii ziua de 1 iunie, dar si care a fost motivul ultimelor neintelegeri dintre Raymond si Constantina, astazi, de la ora 12:00! In timpul Finalei Saptamanale a parasit competitia, astazi revine in emisiune! Descoperiti cu ce ganduri revine Corina si ce are aceasta de spus, dar si cum au sarbatorit concurentii varsta inocentei, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. La Finala de sambata, in urma voturilor celor de acasa, Corina a parasit competitia. Intre familia lui Andrei si familia Cristinei s-a produs o ruptura. De 1 iunie, concurentii au dat in mintea copiilor. Constantina si Raymond au discutat despre viitorul relatiei lor. Raymond despre Constantina: “Esti o mama foarte buna pentru viitorii mei copii, dar unoeri, ma faci sa imi ies din minti!” Raymond a incercat sa o convinga pe Constantina sa nu mai intre in polemici cu Andrei si Oana.

Corina a revenit in platoul emisiunii, pentru a-si expune ultimele pareri despre competitie, dar si ce planuri de viitor are. Concurenta a spus ca, dupa eliminarea ei, a vorbit tot timpul cu Traian pe Skype. Inainte de plecarea din competitie, Corina a transmis gandurile ei tuturor concurentilor, dar si familiei si doamnei Iuliana.

Corina va pleca la Bacau la familia ei, dupa care in Spania, la Traian. Intre Constantina si Raymond au fost tensiuni in relatie. Raymond sustine ca anumite persoane l-au sfatuit sa fie mai putin permisiv cu Constantina. Concurenta il considera prea autoritar pe Raymond fata de ea. Andrei si Cristina au primit mesaje din partea mamei si fratelui lui Andrei, prin care acestia ii anuntau pe cei doi concurenti ca familiile lor sunt ok, iar familia lui Andrei o accepta pe Cristina. De 1 iunie, Trupa “Bonito Dance” i-a incantat pe concurenti cu dansuri contemporane. Oana si Laur si-au imagint cum ar fi decurs relatie lor daca s-ar fi cunoscut intr-un club. In emisiunea de astazi, Mariana a fost criticata de doua telespectatoare care au intrat in direct. Concurenta a fost foarte afectata in urma criticilor primite. Emisiunea s-a incheiat cu un material cu cele mai importante momente ale concurentilor din ziua de duminica.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *