Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 mai 2014

Conflictele se tin lant in Casa MPFM! Ce au avut sa isi reproseze doi dintre concurenti si care a fost marul discordiei dintre acestia, dar si ce nemultumiri are Viorel legate de Oana si din ce motive, descoperiti astazi, de la ora 11:00! Conflictele se dezlantuie in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti care a fost sursa ultimelor confruntari dintre Raymond si Andrei si ce au avut acestia sa isi reproseze, dar si care a fost cauza celui mai recent conflict dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Recent, concurentii au avut posibilitatea de a vorbi, prin intermediul telefonului, cu parintii, pentru a primi noi sfaturi si incurajari, insa, pentru Florina a fost un moment tare neplacut. Desi isi dorea cu ardoare sa vorbeasca cu mama ei, fata a fost extrem de suparata cand a vazut ca cea care i-a dat viata i-a cerut sa-l uite pe Laur. Ba mai mult, aceasta i-a reprosat Florinei ca nu se implica in activitatile din casa si sufera in continuare dupa Laur.

Traian si Corina au format unul dintre cele mai solide cupluri din competitie, insa au fost despartiti dupa ce concurentul a decis sa plece acasa, insa fata a profitat de sansa de a-si suna familia. Exasperata de dorul lui Traian, Corina nu a ratat sansa de a-si suna iubitul, care i-a spus ca este foarte cuminte: „Sunt la tara, muncesc. Ne asteapta ceva frumos afara. Te iubesc!”, i-a transmis fostul concurent Corinei, care l-a implorat sa o astepte si sa aiba rabdare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *