Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 septembrie 2014

Sezonul s-a incheiat, dar povestea continua. Mai sunt multe secrete de scos la iveala, multe subiecte picante de discutat si nu numai, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. In emisiunea de astazi Oana si Laur nu au fost prezenti, invocand examenul de la facultate al lui Laur. Grigore si Mariana au spus ca pe usa de la hotel a camerei lui Laur si a Oanei scris „Nu deranjati!” Andrei a invins blestemul facut de o femeie la un moment dat in viata lui, care i-a spus ca nu se va casatori niciodata. La Marea Finala el a facut pasul cel mare alaturi de Cristina, cu care este foarte fericit. Mamele celor doi concurenti s-au impacat in Marea Finala si au promis ca se vor intelege bine si vor face pace de dragul copiilor lor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei si Cristina au dat intalnire fanilor in Parcul Herastrau la ora 19.00, aproape de Satul de vacanta. Pe parcursul competitiei, Andrei si Cristina au avut diverse dispute. Andrei a fost fascinat de jocul de table, neglijand-o pe iubita lui. Cristina a considerat ca Andrei nu se implica suficient in pregatirile de nunta. Andrei s-a saturat de reprosurile Cristinei. In Marea Finala, concurentii au facut ultimele nominalizari din competitie, iar Laur a fost penultimul eliminat din concurs, ultimul fiind Grigore. Andrei a spus ca relatia dintre Oana si Laur a fost una business. Grigore si Mariana se asteptau ca unul dintre el sa fie eliminati in Marea Finala. Grigore si Mariana: „Oana si Laur sunt cei care nu au respectat regulile! Noi meritam mai mult decat ei!”

Alaturi de finalistii sezonului 3, au fost astazi si Alin si Gina. Laur si Oana au fost si ei prezenti in emisiunea de dupa-amiaza. Parintii Oanei si ai lui Laur nu au fost de acord cu relatia lor. Oana: „Noi suntem singurii in masura sa-i schimbam parerea mamei mele!” Oana: „Nu toata lumea ne place, nu toata lumea ne iubeste!” Laur: „Vreau sa raman cu Oana!” Oana: „Ar trebui sa luam bani multi pentru tot ce se intampla aici!”

Clasamentul final al concurentilor a fost:

Constantina cu 22,2%
Raymond cu 19%
Oana cu 14,3%
Andrei cu 13,9%
Cristina cu 12,1%
Mariana cu 10%

Concurentii au petrecut ultimele doua zile din competiei in aceeasi casa.

Dupa 1 an de competitie, toti concurentii s-au schimbat in bine.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *