Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 august 2014

Mai sunt 10 zile pana la Marea Finala iar disputele dintre partenerii de cuplu se intensifica. Sa fie emotiile dinaintea nuntii sau cauzele sunt altele? Aflati astazi, de la ora 11:10 si 14:00. Oana si Laur, dar si Andrei si Cristina s-au impacat. Andrei si Cristina au avut parte de multe reprosuri in ultima perioada, pe fondul tensiunii acumulate in competitie. Chiar daca Oana s-a impacat cu Laur, aceasta este constienta de adevarul pe care il contin mesajele sustinatorilor. Ea i-a spus lui Laur ca in Marea Finala, totul se va termina pentru ca tatal ei o va lua direct acasa. Concurentii au fost duminica cu city bus-ul la intalnirea cu sustinatorii. Acolo si-au revazut o parte din familie, fosti concurenti si multe persoane care le sunt alaturi. Raymond a primit un mesaj din partea parintilor, prin care acestia doreau sa puncteze faptul ca dorinta lui de a tine cont de parerea familiea este o dovada de maturitate si nu de infantilitate, asa cum i-a reprosat la un moment dat Constantina.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In urma unor pareri contradictorii venite din partea unei telespectatoare, Oana a spus: „Vreau ca totul sa se termine!” Oana: „Umilinta mai mare ca acum nu am trait in 26 de ani!” Oana nu mai simte sustinere din partea lui Laur, asa cum o facea atunci cand a reintrat in competitie pentru ea. Grigore a incercat sa-i aline Marianei dorul de parinti. Laur a incercat sa il descoasa pe Grigore cu privire la fostele lui iubite. Laur s-a indoit de sinceritatea si inocenta lui Grigore. In ciuda insistentelor lui Laur, Grigore nu a dezvaluit detalii despre trecutul lui amoros.

La intalnirea de duminica, mama Cristinei a spus ca, in ciuda disputelor aprige dintre fiica ei si Andrei, cei doi se iubesc. Laur: „Eu nu am buton de start la plans precum Oana” Laur considera ca prin actiunile ei, Oana i-a stricat imaginea. Laur a acuzat-o pe Oana ca, pentru a poza in victima, l-a acuzat de gesturi deplasate la adresa ei. Duminica, la intalnirea cu sustinatorii mama lui Laur a spus ca o casatorie intre fiul ei si Oana ar fi prematura.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *