Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 20 decembrie 2013, de la ora 14:00, aflam ce surpriza i-a pregatit Corina iubitului ei cu ocazia implinirii a doua luni de relatie ? Cum isi petrec timpul cuplurile din competitie? Ce acuze i-a adus Marianita Corinei? Ce cadouri si-au facut partenerii celor doua cupluri care astazi isi serveaza doua, respectiv trei luni de relatie?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 decembrie 2013, ora 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Astazi la ora 12Ş00 nu a fost emisiune. Marianita, deranjată de faptul că Mariei exagerează pe tema dispariţiei zahărului! În casa ”Mireasă pentru fiul meu” plutește și dragostea, dar și tensiunea. După atâtea conflicte, Virginia și Maria și-au împărtășit nemulțumirile. Bunica lui Laurențiu este deranjată de relațiile tensionate pe care le are cu celelalte persoane din Casă. La rândul ei, Virginia i-a reproșat Iulianei faptul că nu a încercat să lămurească discuția pe tema cutiei de zahăr. Și Marianita a avut un cuvânt de spus în această discuție, ea reproșându-i Mariei că exagerează cu valurile pe care le face în urma dispariţiei zahărului.

Maria, curioasă să afle ce s-a întâmplat cu produsele fetelor care au părăsit competiția în urmă cu două săptămâni. După ce în urmă cu două săptămâni patru fete au părăsit competiția, unii dintre concurenți le-au consumat produsele, fapt ce a stârnit curiozitatea Mariei. Aceasta a dorit să afle care sunt persoanele care au folosit produsele fetelor, însă nimeni nu a recunoscut.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *