Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2014

Noi conflicte izbucnesc in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti care au fost reactiile concurentilor in urma nominalizarilor si ce controverse s-au creat intre acestia, astazi, de la ora 12:00! Excesul de tandrete dauneaza grav sanatatii…cuplului! Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca partenerii unui cuplu si din ce cauza, dar si care au fost reactiile concurentilor in urma conflictului de proportii dintre Andrei si Bogdan, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Chiar daca se cearta frecvent, concurentii din Casa reusesc sa lege si prietenii adevarate. La cateva luni de cand au parasit competitia, Diana, Claudia si Iulia s-au intors. Macinate de dor, cele trei fete au venit in vizita la prietenele lor ramase in concurs. Cea mai emotionata de revedere a fost Cristina, care a fost la un pas sa sara gardul pentru a-si imbratisa prietenele.

Dupa ce au avut numeroase discutii despre dezvaluirile facute de Oana, Traian si Corina au decis sa nu-si mai ascunda nimic si au discutat si despre subiecte tabu. Cei doi concurenti si-au impartatit detalii picante despre momentul in care si-au pierdut virginitatile si despre cele mai tari experiente. In timp ce Corina i-a marturisit ca si-a pierdut virginitatea la finalul clasei a XII-a, cu un tip care a cucerit-o cu stilul de dans, Traian a povestit ca cea mai tare experienta a trait-o in Spania. A fost fermecat de o fata de pe Facebook, i-a dat un like la o fotografie, au inceput sa vorbeasca, s-au intalnit si a incercat sa o convinga in timp ce se aflau la tara, pe un camp. Atunci nu s-a intamplat nimic, ci a doua zi. „A fost wow”, a povestit el.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *