Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 ianuarie 2014

Unele prietenii din competitie – in pragul destramarii? Descoperiti care a fost sursa noilor intrigi dintre concurenti si ce i-a nemultumit pe acestia, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au avut ocazia nu doar sa auda ci si sa asculte vocea sustinatorilor. Ce au avut acestia sa le transmita favoritilor lor, dar si ce reprosuri au avut sa isi faca Raymond si Constantina, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Grigore se simte deranjat de apropierea dintre Constantina si Marianita. De altfel si de apropierea fata de Laurentiu si Raymond pare cu un scop precis. Tanarul a declarat, in timpul emisiunii, ca acest fapt i se pare extrem de ciudat.

Alegerea celor cinci persoane care au raspuns la telefon a provocat tensiuni intre concurenti! Corina, Andrei, Constantina, Grigore si Robert sunt cei in cauza. Iar disensiunile au ajuns in punctul culminant. Traian a rabufnit si a spus catre Maria: ”As vrea sa o cunoasteti pe bunica mea, sa vedeti cum este o bunica!” Aceasta saptamana a debutat in forta pentru concurenti. O noua discutie aparut intre acestia, dupa ce Grigore a facut niste afirmatii dure. Dupa ce in ultima vreme Laurentiu si Marianita s-au imprietenit mai mult cu partenera lui Raymod, Constantina, Grigore a spus spus ca apropierea lor are un scop precis.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *