Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2014

Astazi, 20 iunie 2014, de la ora 12:00 vom afla cum au planificat Oana si partenerul ei dezvaluirea biletului in care Andrei primea mai multe sfaturi din partea sustinatorilor? Ce strategii mai pun la cale concurentii, cum se manifesta rivalitatile dintre cupluri dar si cum se mai inteleg indragostitii. Ce acuzatii si-au mai adus concurentii?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laur: “Alin are un bilet ai carui destinatari sunt Raymond si Constantina!” Laur: “Raymond l-a santajat pe Alin ca, daca acesta va vorbi despre bilet, el ii va dezvalui toate secretele!” Oana si Laur au spus ca supararea lui Raymond din ultima perioada nu este din cauza mortii matusii lui, ci motivul real ar fi faptul ca fosta lui iubita nu-l mai asteapta in afara competitiei.

Rivalitate feroce intre cuplurile Laura-Viorel si Oana-Laur. Cele doua perechi nu rateaza nicio oportunitate de atac. Concurentii s-au acuzat reciproc de detinerea unor pixuri cu care si-au scris biletele, lucru stric interzis in Casa Mireasa pentru fiul meu. Laura considera ca Oana induce in eroare telespectatorii prin afirmatii false. Viorel considera ca orice conflict cu Oana ii aduce acesteia mai multa notorietate.

Luni, parintii lui Laur au venit la cumparaturi pentru a se intalni cu fiul lor si Oana. Ei le-au dat acestora mai multe sfaturi si i-au incurajat sa mearga mai departe cu zambetul pe buze. Un sustinator a sfatuit-o pe Oana sa formeze un cuplu cu Alin, pentru a putea castiga Marele Premiu. Constantina si Laura au recalculat banii care s-au cheltuit la cumparaturi, fiind convinse ca Oana i-a inselat in privinta bugetului.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *