Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 mai 2014

Cursa pentru castigarea masinii se apropie de final! Descoperiti cum s-au pregatit concurentii in acest sens, dar si care a fost motivul ultimei dispute dintre Raymond si Constantina, astazi, de la ora 12:00! Cursa pentru castigarea masinii a intrat in linie dreapta! Descoperiti cum va debuta pentru concurenti ultima proba de foc din cursa spre castigarea autoturismului si ce strategii si-au facut acestia, dar si ce sfaturi au primit Andrei si Cristina in studioul radio si de la cine, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Astazi s-a dat startul ultimei probe in cursa pentru masina. Tenacitatea concurentilor va fi pusa la incercare. Andrei a sfatuit-o pe Gina sa lupte cu toate fortele pentru castigarea masinii. Viorel este de parere ca Gina are mari sanse de a castiga masina pusa in joc. Cristina i-a reprosat lui Andrei ca nu este chibzuit si ca nu stie sa-si administreze bugetul. Cristina se teme ca Andrei va continua sa fie risipitor si cand ei vor intemeia o familie. Constantina si Raymond au fost pe punctul de a se desparti.

Adrian Nartea si Roxana Chiperi vor fi alaturi de cei sase concurenti in proba finala pentru castigarea masinii. Cei sase concurenti isi testeaza astazi rezistenta pentru castigarea masinii puse in joc. Constantina si Oana s-au acuzat reciproc de jigniri. Constantina: “Oana a spus ca se bucura ca oamenii imi vor vedea adevarata fata fara machiaj!” Concurentii participanti in ultima proba pentru castigarea masinii vor fi alaturi si de o echipa medicala in caz ca vor necesita asistenta pe timpul probei de anduranta. De la ora 15.00 s-a dat startul pentru ultima proba in vederea castigarii masinii puse in joc.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *