Fan Mireasa
Despre noi
Pub!
Voteaza

Ce fata va place mai mult din sezonul 4?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati baiatul si mama favorita!

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati cuplul preferat

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Ce va doriti pentru Nicolae & Maria?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Ce va doriti pentru Lavinia?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 martie 2012, de la ora 14:00

Urmariti Emisiunea de azi sa aflati ce nemultumiri au avut anumite concurente la adresa unei mame, dar si cum a decurs vizita concurentilor la Targul de Turism al Romaniei!
De asemenea, numarul locuitorilor din casa “Mireasa pentru fiul meu” va creste odata cu intrarea unei simpatice si foarte cochete domnisoare, pe nume Moly… Vine tocmai de la Oradea si aduce cu ea o garderoba de invidiat, pe care va avea timp sa o etaleze, deoarece este posibil sa ramana in competitie pana la final! Cine este misterioasa domnisoara? Cum o vor intampina concurentii? Dar concurentele? Pentru cine intra, in ce calitate si ce scopuri urmareste? Aflati tot astazi, incepand cu ora 14:00!
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20.03.2012, ora 14:00:The video cannot be shown at the moment. Please try again later.The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


123 Comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 martie 2012, de la ora 14:00”. Adauga si tu un comentariu

 • lujza:

  AR TREBUI LUAT MASURI PENTRU ALEGEREA LIDERULUI DRAGOS IONETE IMRE EI FAC ALEGERI INTRE EI TREI IAR DE ADRIAN BAT JOC CUM VOR EI SA SPELE VASELE NESPALATE DE 2-3 ZILE SA IAR LA ANTENA 1 RUSINE SA-i FIE CA SE COMLICA IARA CU INDIVIDUL DE VLAD DUMITRU SA VAZUT CLAR CA NU ESTE UN OM NORMAL IONETE NUI IN STARE SA SPUNA O PROPOZITIE MACAR IAR MANELISTUL REVOLTAT NU FACA DECIT AMENINTARI DOMNUL LIDER AR TREBUI SA sI VADA DE TREABA LUI SI DE SPERIETOAREA DE GABRIELA INVIDIOSI
  ADRIAN MARIOARA TE VOTAM INCONTINUARE

 • anamaria:

  Orice om are o limita in orice lucru , dar Ionut, Dragos,Monica si Dna Gabriela sunt fara limita in rautate si ura.Cat de umilita este Dna Marioara de catre Ionut siDragos ,dar ei nu stiu ca cei umiliti vor cunoaste si maretia , pentru ca vor creste mereu in ochii telespectatorilor si vor fi mereu iubiti , pe cand Dragos si Ionut sunt si vor fi mereu criticati pentru atitudinea lor. Si din cauza comportamentului lor care lasa de dorit sunt criticati pe facebook .

 • florea:

  E plina lumea de sefi macar aici unde e iubirea “sefa” renuntati la lideri nu-i invrajbiti pe concurenti.

 • florea:

  Lasati tinerii sa-si arate sentimentele nu sa aiba grija ce fac bine sau nu ceilalti ei au venit in concurs cu alt scop.

 • nicol:

  Stimati realizatori eu am o propunere pentru d.stra;scoateti toti concurentii din casa in afara de fam.Pricope.Pentru divortatul Adrian faceti cat mai multe castinguri cu fete deosebite care nu mananca salam dimineata,nu fumeaza,nu gandesc decat ce vrea semianalfabeta de coana mare ,care muncesc si in general au si avere.Cand se mai plictiseste Adrian chemati fanii lui la o manifestatie spontana si scatet-l pe jandarmul demisionar Pricope sa-i ciomageasca.Printre aceste activitati ajutati-l sa scoata pe piata si o culegere de vorbe frumoase de ex.javre,hiene,fomisti,jegosi,etc.care sa se predea la scola.Va multumesc anticipat.

 • boboak br:

  imi place mult de alexandra si de dragos este cuplu cel mai vechi si cel mai frumos,fiti tari si aveti grija de cuplu vostru

 • mariana:

  este o porcarie aceasta emisiune
  vedem numai cearta

Lasa un comentariu