Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 martie 2014

In timp ce unii petrec, altii sunt pe punctul de a se desparti! Descoperiti ce nemultumiri au avut Oana si Viorel si din ce cauza, dar si ce reprosuri si-au facut Corina si Traian si care a fost marul discordiei dintre cei doi, astazi, de la ora 12:00! Iubire cu scantei intre doi dintre concurenti! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Andrei si Cristina si din ce motiv, dar si care a fost marul discordiei, sau,mai bine zis, cartoful discordiei dintre partenerii unuia dintre cupluri, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Maria crede ca a avut de suferit din cauza disputelor avute cu ceilalti concurenti! Iar Laurentiu a explicat ca scopul sau nu a fost sa ajunga in marea finala, ci sa-si gaseasca o iubita, cu care sa-si traiasca restul vietii. Si acum chiar o are! Referitor la conflictele din casa, fostul concurent le considera ca sunt normale deoarece persoanele sunt diferite, iar caracterele, puternice. In plus, Raymond a fost adus de mai multe ori in discutie, fiind apreciat atat de Maria cat si de Laurentiu.

Ramona sustine ca, la inceputul competitiei, Marianita l-a placut pe Andrei! Apoi s-a nascut o poveste, in care caracter principal a fost „Lupul”. Astfel, ca tanara, a dezvaluit prin telefon, cine este acest personaj. Este vorba despre Andrei. In ceea ce o priveste, Ramona a recunoscut ca l-a placut pe acest tanar, dar ca apoi si-a schimbat parerea, s-a retras si a plecat acasa. Saptamana trecuta, Iuliana si Maria au avut numeroase dispute! Pe de-o parte, Maria a crezut ca Iuliana o ironizeaza si este dezamagita ca Laurentiu nu a avut suficienta ambitie sa ajunga in marea finala. In plus, a afirmat ca, in momentul in care va pleca, va face anumite dezvaluiri despre fosta concurenta, Diana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *