Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 martie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati ce discutii au purtat Cornelia si Dragos imediat dupa ce s-au intors de la fotbal, ce neintelegeri au fost intre Cornelia si Stefana, care au fost reactiile unor concurenti in urma nominalizarilor, dar si care sunt temerile Cristinei.Divergente intre Emilia si Elena legate de nominalizari! Ce si-au reprosat una alteia? Neintelegeri intre fete legate de administrarea casei. Ce dispute s-au iscat intre ele? Certurile dintre Andreea si Alin nu contenesc! Cu ce probleme s-a mai confruntat cuplul lor? Este relatia lor la un pas de a se destrama? De la o relatie stransa la ignorare! Care au fost nemultumirile Luminitei la adresa Stefanei si a lui Dragos?Aflati mai multe detalii, incepand cu ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 martie 2013, ora 12:00 si 14:00 : Inainte sa plece la meci, Cornelia isi dorea sa discute cu Dragos cateva clipe fara sa fie filmati. In timpul meciului, ea l-a luat deoparte pe acesta pentru a-i marturisi ceea ce simte pentru el. Aceasta a mai adaugat ca simte ca relatia lor nu merge si ar vrea sa fie tratata ca o straina si s-a suparata pe soacra sa deoarece a afirmat ca nu a primit niciun cadou special de 8 martie de la ea: „M-am suparat pe soaca mea pentru ca a afirmat ca nu sunt o mama buna.” Doamna Stefana s-a simtit si ea vinovata de despartirea celor doi.

Narcisa a fost suparata pentru ca Lorena a nominalizat la ultima finala pe cel cu care ea formeaza un cuplu. Narcisa: „Lorena si-a permis sa il avertizeze pe Razvan in legatura cu mine, desi nu ma cunoastea deloc.” Victor: „Lorena este diferita de cum se vede din fata televizorului.” Lorena si-a justificat nominalizarile facute din cauza ca nu se simte apropiata de cei pe care i-a pus pe lista de nominalizari.
In partea a doua a emisiunii discutiile au continuat. Lorena a afirmat ca Narcisa nu a cautat sa se apropie de ea si dintre concurentele noi se simte mai apropiata Vanessa si Iuliana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *