Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, miercuri 20 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce discutii s-au iscat intre baieti? Cine are dreptate si cine nu? Ce framantari are Andrei? De la ora 14:00 aflati ce sentimente are Mariana pentru Gricore? Ce cadouri au mai primit concurentii din partea admiratorilor?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Andrei este deranjat de glumele pe care le-au făcut Robert și Laurențiu pe seama susținătorilor săi. Pentru că nu a mai primit cadouri din partea fanilor săi, cei doi băieții s-au gândit să-i facă un ”cadou”. Mai exact, ei au vrut  să scrie pe o pungă numele lui Andrei, pe care ulterior aveau să  i-o dăruiască  din partea susținătorilor.

Laurențiu: ”Andrei vrea să rămână în Casă pentru ursuleți de pluși” Certurile dintre băieți s-au acutizat. Andrei este foarte nervos după ce Laurențiu a afirmat că bărbatul intenționează să rămână în competiție pentru cadourile primite. La rândul lui, Andrei a mărturisit că după certurile din Casă ce au loc frecvent, micile daruri de la fani îi dau putere să meargă mai departe.

Momente emoționante în Casă: Două cupluri și-au celebrat dragostea. Dragostea plutește în aer în casa ”Mireasă pentru fiul meu”! Astăzi, două dintre cupluri au aniversat o lună, respectiv două luni de relație. Traian și Corina, respectiv, Laurențiu și Marianita și-au sărbătorit iubirea și, cu această ocazie, și-au oferit mici cadouri, declarații siropoase de dragoste.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

14 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 noiembrie 2013

 1. ioana79

  Buna ziua,fetelor!
  DM,iar deschisei asta cum ajunsei acasa si mi-e o foame de lup si nu am ce manca, sa vad ce gasesc prin frigider. Oooo,ce-as vrea ,acum,nu mai mult, o bunica sau o Daniela,le-am vz harnicute! Te gandeai la prajiturile mele si colindele Iulianei ,de aceea tb sa-mi dai mielul, prefer un curcan,se poa’? Da ‘si com Iulianei e fain,mie-mi place „dublu”,hihi. Iuli,te pup.
  Ella06,multumesc pt melodie,despre Paler ,ca si tine,as vb non-stop. mai urmaresc emisiunile in reluare la sinteza zilei. Gadea vine de pe ac meleaguri,satul Lisa.Se spune ca ar fi ales ca deviza pt tabloul de absolvire a liceului,o fraza din Stendhal „doreste mult,spera putin,nu cere nimic”!
  Ne-ar placea sa ne vizitezi mai des.
  Geria,vb mai spre seara despre emis,am ratat-o pe cea de la 12. Pe curand!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *