Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 septembrie 2012, de la ora 14:00

Urmariti Mpfm astazi, de la ora 14:00: Rivalitatea isi face simtita prezenta printre fete! De cine este Dragos indragostit? Ce pun la cale Florentina si Corina? Un scandal teribil a zdruncinat din temelii Casa baietilor!
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 20.09.2012, ora 14:00:
In emisiunea de la 14:00, s-au dat imagini in care fetele aveau cateva divergente in ceea ce priveste programul de somn. Nici in Casa Baietilor lucrurile nu stau mai bine. Florin a fost deranjat pentru ca nu a putut dormi deoarece baietii s-au jucat cu pisicuta de plus primita de Cosmin de la Lorena. Florentina s-a simtit insultata de Madalina dupa ce a avut un conflict cu aceasta. Cele doua au recunoscut ca motivul divergentelor dintre ele este Dragos.
Cornelia a afirmat ca nu mai discuta cu Florentina, deoarece aceasta a dezamagit-o.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

24 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 septembrie 2012, de la ora 14:00

  1. carmen cerga

    cele trei prietene in ghilimelele de rigoare fac show dar ar trebui sa aibe un pic de respect si pentru celelalte fete si mame din casa,rusine lor,fetelor voi sunteti mai multe si mai destepte,luati atitudine,bafta multa,lorena lasa garda jos……shoul asta nu este pentru tine ai gresit adresa si mai esti si rea pe deasupra,faci echipa buna cu madalina si cornelia,andreea alaturi de celelalte sunt super,luati exemplul lilianei este f desteapta si citita,fetelor frumusetea este trecatoare,bafta multa in casa la toate fetele si mamele (si celor 3 vipuri)

    Reply
  2. Miriam

    IOANA ,MAY si ZORRO_____eu cred ca nu mai e adictie,asta e masochism curat,cine credea ca din frumoasa em. a lui Cristea se va ajunge la prostitutia asta de „pe sticla”vorba d-nei Maria.In nici o tara nu vezi asa ceva. D-na ANGELICA,vreau sa va cer parerea,poate gresesc eu?Sa spui dupa 10 ani de castorie ca sotul nu se spala,ca bate copiii,ca bea un sprit innainte de culcare ….si asta din vina soacrei pe care nu o mai vroia in casa lui,dar adevarul este de partea lui,fiecare din noi dorim intimitate in casa,vrem sa stam in casa noastra singuri cu el(ea)si copiii…atat,chiar nu o inteleg pe soacra…iti spune omul de la obraz ca nu esti binevenita si tu dai buzna in casa omului,vrei nu vrei eu tot vin…nahhh GRESESC?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *