Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 august 2014

Incepand cu ora 11:10 vom afla cum s-au pregatit concurentii pentru petrecerea burlacilor, cum au fost acestia tachinati de iubitele lor? Ce s-a intamplat la petrecerea burlacilor si prin ce peripetii au trecut? Zilele pana la Marea Finala sa numara pe degetele de la maini, dar linistea din Casa este tulburata de dispute aprige. Aflati ce confruntari au mai avut loc intre concurenti, dar si cum au primit acestia sfaturile sustinatorilor, astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Daca ieri seara, baietii s-au distrat la petrecerea burlacilor, in aceasta seara e randul fetelor sa se distreze la petrecerea burlacitelor. Laur, Andrei si Raymond au avut o mica cearta pe seara propunerii unui film, pe care staff-ul sa-l dea in casa pentru ei. Oana este la pamant cu moralul. Ea a spus in emisiune: „Singurul care ma santajeaza emotional si sentimental este Laur!” Concurenta isi doreste sa plece din concurs si l-a rugat pe tatal ei sa vina direct la Bucuresti pentru a o lua acasa. Oana a marturisit faptul ca Laur o santajeaza: „Mi-a spus ca daca nu fac cum vrea el, spune tot!”

Oana: „Astazi voi pleca!”, „Vreau sa plec de aici cu capul sus, asa cum am intrat!”, „Am ramas in relatie cu Laur, pentru ca m-a santajat!” Oana: „Eu si Laur am avut parte de momente intime in competitie!” Oana: „Speram ca eu si Laur sa plecam casatoriti de aici, dar el m0a amagit!” Oana: „Constantina va fi Mireasa sezonului!” Oana a dat de inteles ca ea si Laur nu au fost singurul cuplu care au intretinut relatii intime in casa, dar nu vrea sa faca mai multe dezvaluiri. Oana a recunoscut ca mama lui Laur nu a fost de acord cu relatia si casatoria lor. De asemenea, Oana a facut niste dezvaluiri legate de Laur, precum ca a facut mai multe accidente pe seama alcoolui si a fost si dealer de stupefiante. Laur a recunoscut ca a fost 12 raporturi sexuale cu Oana in competitie.

Laur: „Ma simt folosit fizic si psihic de catre Oana!„, „Oana, daca vroiam sa te umilesc, o faceam pana acum!” Atat Oana, cat si Laur si-au cerut iertare fata de familiile lor, dar si fata de sustinatori. Laur catre Oana: „Niciodata nu te-am amenintat ca voi dezvalui tot ce stiu despre tine daca nu imi vei urma indicatiile!” Laur: „Oana si-a dorit mai mult decat mine sa avem relatii intime!” Laur a marturisit ca primul raport sexual cu Oana a fost acum 2 luni. Cei doi au recunoscut locurile unde au avut loc raporturile intime dintre ei: in casa baietilor, in dressing, in piscina. Oana a marturisit ca s-a simtit mereu cu „capul sub ghilotina” pentru ca Laur o ameninta zilnic ca va spune tot despre cele intamplate intre ei.

Concurenta a spus ca daca Laur se tinea de promisiunea de a o lua de nevasta, ea nu mai facea dezvaluirile de astazi. Laur: „Pana azi am crezut ca voi pleca cu Oana acasa! Credeti-ma ca tot ce s-a spus rau despre ea este adevarat!” Oana catre Laur: „Am stat langa tine pentru ca am crezut ca vei fi tatal copiilor mei si ca ne vom casatori!” Laur: „De ce Oana isi dorea sa fiu tatal copiilor ei, daca se simtea santajata si umilita?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *