Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 decembrie

In emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 11:50, aflati ce disputa s-a iscat intre Florin si Razvan, cine este baiatul de care s-a indragostit Madalina, prin ce peripetii au trecut Stefania si Cristina, dar si care au fost reactiile lui Cosmin in urma neintelegerilor dintre Cristina si celelalte fete!Incepand cu ora 14:00, vom urmari cum decurg pregatirile concurentilor pentru sarbatori! De asemenea, vom afla prin ce evenimente au mai trecut fetele, baietii si mamele in ultima perioada, dar si ce planuri si-au facut o parte dintre ei!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21.12.2012, ora 11:50:Baietii au avut cateva neintelegeri legate de impartirea cumparaturilor. Tot astazi a avut loc popana porcului. Tot astazi, Madalina a recunoscut ca baiatul pe care il place se afla in afara competitiei, iar numele lui este Catalin.Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21.12.2012, ora 14:00:
Andreea si Lorena au avut un mic conflict. Cea dintai considera ca acuzatiile Lorenei sunt nefondate. Aceasta la randul ei i-a reprosat Madalinei ca nu a sustinut-o in disputa pe care a avut-o cu Andreea si Cornelia. Cristina si Emilia au avut din nou un conflict. Cristina a afirmat ca mereu este acuzata ca vorbeste mai mult cu Stefania decat cu soacra.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *