Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 februarie 2014

Conflicte recente s-au strecurat in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Ce neintelegeri s-au petrecut intre Andrei si unul dintre noii concurenti si din ce cauza, dar si pe cine au intalnit concurentii, de curand, la cumparaturi, astazi, de la ora 12:00! Zona Crepusculara in Casa „Mireasa pentru fiul meu” sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti ce nemultumiri a avut una dintre mamele recent intrate in competitie si din ce motive, dar si ce noi conflicte au mai aparut intre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. O telespectatoare fidela a emisiunii, Constanta, din Bucuresti, a intrat astazi in direct, pentru a vorbi cu mai multi concurenti. Primii vizati au fost Laurentiu si Marianita, pe care femeia ii apreciaza foarte mult, pentru ca sunt niste copii minunati. De asemenea, i-a sfatuit sa se sustina reciproc si sa nu se mai certe. Pentru ca a dorit sa-si surprinda iubitul, Constantina a dorit sa-i pregateasca lui Raymond o budinca speciala. Cum are imaginatie bogata, concurenta a dorit sa-si ceara scuze intr-un mod cu totul si cu totul inedit. I-a preparat iubitului o budinca decorata cu floricele de sapun.

Desi in ultima perioada s-au certat foarte mult si chiar a primit si o fotografie din partea unei admiratoare, Alin a incercat, prin tachinari, sa se apropie de Oana. Ba mai mult, cei doi au avut si o mica discutie in care barbatul i-a marturisit ca desi nu pot forma un cuplu, si-ar dori sa fie amici. La randul ei, fata a marturisit ca a fost foarte dezamagita de modul in care s-a purtat cu ea. Dupa ce i-a impartatit Oanei dorinta de a avea o relatie de prietenie, Alin a continuat sa faca dezvaluiri. El i-a spus fetei ca a sperat pana in ultimul moment ca vor forma un cuplu. „Pana la incidentul de la sceneta am crezut ca vom forma un cuplu. Mereu mi-am dorit sa fiu cu tine!, i-a spus Alin, concurentei. La randul ei, fata a marturisit ca nu este interesata de el, ca nu vrea o relatie si, ba mai mult, „daca l-ar fi vazut pe strada, nu ar fi vorbit niciodata cu el!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *