Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 ianuarie 2014

Zona Crepusculara in Casa „Mireasa pentru fiul meu” sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti marul discordiei, sau mai bine zis sapunul discordiei dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Fenomene paranormale in Casa „Mireasa pentru fiul meu” sau doar mult zgomot pentru nimic? Descoperiti despre ce este vorba si aflati care a fost marul discordiei ultimelor conflicte dintre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei si Cristina s-au certat din nou. Motivul? Viitorii concurenți. Cristina se teme ca iubitul ei se va supara daca va vorbi cu alti baieti. Din cauza geloziei, cei doi au avut o discutie, in urma careia fata i-a reprosat ca este foarte suparacios.

I-a reprosat iubitului ei ca este suparacios si se temea de modul in care va reacționa Andrei cand o va vedea vorbind cu alti concurenti, dar Cristina repeta greselile partenerului ei. Tanara a fost deranajata de glumele pe care le-a facut Andrei la adresa Oanei. Ba mai mult, a fost nemultumita si de faptul ca fata a spus ca Andrei nu ar fi fost atras de Cristina daca o sustinatoare a acestuia ar fi intrat in competitie.
Tachinarile dintre Alin si Oana nu au trecut neobservate de ceilalti concurenti. Primul care si-a exprimat parerea cu privire la acest subiect a fost Traian. El a afirmat ca Oana il provoaca pe Alin, dar nu stie ce vrea de la el si din acest motiv nu se concretizeaza nimic intre ei. Ba mai mult, spusele lui ar putea fi chiar plauzibile avand in vedere faptul ca Oana a fost interesata sa afle cum se comporta barbatul intr-o relatie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *