Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00 veti afla ce divergente au fost intre Stefania si Florin, ce a avut de spus Florin in legatura cu atitudinea Stefaniei fata de el, cine a criticat-o pe Madalina, dar si ce conflicte au izbucnit intre Madalina si anumiti concurenti. De la ora 14:00, Liliana va fi invitata in studio! Vom afla ce a avut de spus Liliana cu privire la tensiunile dintre cupluri, ce sfaturi le-a dat ea acestora, dar si alte probleme cu care s-au mai confruntat concurentii in ultimele zile! Tot astazi, vom urmari primele imagini cu Lorena si Maricel in Bulgaria.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21.01.2013, ora 12:00 si de la ora 14:00:In urma insistentelor lui Florin de a o cuceri pe Stefania, aceasta s-a suparat pe el. Maria l-a sfatuit si ea pe nepotul sau sa se resemneze in privinta acesteia pentru ca ea il considera inferior.

Florin: „Ma simt bine in prezenta Stefaniei, insa nu accepta sa fiu in preajma ei.” Totodata bunica a mai adaugat ca Stefaniei nu ii este greu cand il nominalizeaza pe nepotul sau.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *