Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iulie 2014

Incepand de astazi, prima emisiune incepe la ora 11:10. Ce reprosuri si-au adus Andrei si partenera lui in urma unui mesaj primit de la un telespectator? Cum au petrecut Grigore si Mariana la nunta Adinei, sora lui? Ce discutii au fost dupa finala de sambata? De la ora 14:00 vom afla ce discutii au avut Raymond si partenera lui despre viitoarea lor casnicie? La ce reprosuri au ajuns Laur si iubita lui?


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iulie 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei: “Nu voi crede niciodata ca mama Cristinei nu ma place fara a avea dovezi!” Laur este din ce in ce mai nemultumit de comportamentul Oanei. Alin si doamna Daniela s-au simtit stanjeniti de divergentele dintre Laur si Oana.

Andrei si Cristina trec printr-o perioada de monotonie in relatie. Cei doi isi reproseaza reciproc ca nu ofera destul celuilalt. Bucuria baietilor: jocul de carti pe bani, supararea fetelor. Concurentele nu au fost de acord ca iubitii lor sa joace din banii de la buget. Atac fara precedent din parte lui Laur catre Oana. Acesta o acuza pe concurenta ca ar fi primit mesaje secretele de la sustinatori. Raymond si Constantina si-au facut planuri de viitor. Concurentii au facut presupuneri cu privire la nominalizari. Ei si-au dat cu parerea despre ultima persoana care va fi eliminata din competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *