Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 mai 2014

Ultima proba spre cursa pentru castigarea autoturismului a luat startul! Descoperiti cum au facut concurentii fata acestei ultime provocari, in prima dupa-amiaza, dar si cu cine au discutat Andrei si Cristina in studioul radio si ce sfaturi au primit, astazi, de la ora 12:00! Startul pentru ultima proba spre cursa pentru castigarea masinii a fost dat! Descoperiti cum au trecut concurentii peste prima noapte din ultima proba, dar si ce discutii a iscat vizita Florinei, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Alin a fost pe punctul de a renunta la ultima proba in castigarea masinii puse in joc. Roxana Chiperi a fost alaturi de cei sase concurenti de azi-noapte de la ora 12. Alin a renuntat la proba dupa aproape 22 de ore de anduranta. La scurt timp dupa Finala Saptamanii, concurentii au petrecut cu muzica si dans. In ultima perioada, Laura petrece cat mai mult timp in preajma lui Viorel si a doamnei Aurica.

Duminica, Andrei si Cristina au fost Dj timp de o ora pe Antena Play. Ei au primit foarte multe incurajari din partea celor de acasa. Andrei a fost avertizat ca disputele cu Raymond sunt rezultatul influentelor la care este supus. Oana l-a sfatuit pe Laur sa nu se lase influentat de anumiti concurenti. Grigore a preconizat o presupusa idila intre Viorel si Laura, in urma apropierii celor doi din ultimul timp.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

35 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 mai 2014

 1. MIRIAM

  Imi pare bine ca o vede asa cum este ea in stare naturala,ma refer la fizic,conteaza si asta,din cauza imprejurari nu poate sta oooore in fata oglinzii sa retuseze totul, acum sa vada langa cine se trezeste dimineata;Nu stiu cum sa spun dar dDaniela arate super,si Gina este ofilita;De ce de-alungul competitiei nu le arata naturale,asa cum vor fi in cuplu afara, nu dau momente din zi cand sunt nemachiate,ne fardate;Barbatii au acest drept sa vada in finala cu cine isi pun pirostriile,sa nu se trezeasca acasa cu ciuma langa[citat Ray]

  Reply
 2. MIRIAM

  De ce nu da vice sms sa-l incurajeze sa renunte,se culca cu capul pe salteaua cu bani doar,daca o lasa pe guri in locul lui este simplu,sanatatea este cea mai importanta,daca un gheag de sange se blocheaza,doar guri vrea sa stea pana luni,atunci de ce sa mai ramana eeeel?!?!?

  Reply
 3. MIRIAM

  Felicitari Raymundu,ai de ce sa fi mandru,romica ta sta pana luni,o aduni cu cearceaful de pe jos;Daca castiga esti pa&pusi vei fi istorie,nu mai are rost sa-ti suporte toate toanele tale;Si asa v-or castiga premiul fara bani,Oana&Laur si cu bani A&C..
  FORTAAA LOCA!!!!
  Nu spun asta din rautate dar ei asa sunt;
  Vreau sa castige dDaniela ,daca nu sa castige cine o fi,astrele vorbesc de aici in colo!

  Reply
 4. MIRIAM

  WAW…pleaca Tanta in Grecia cu masina,cu sofer grec,ca rumanu chiabur nu o duce DECAT in tara lui,nu iubeste alte natii[din ce a declarat cu gurita lui.O fi avand cineva carnet de soferi din familia ei?!
  Uite de ce nu pot eu dormii noaptea!!!!lool

  Reply
 5. Zorro

  IOANA,buna ziua.Imi pare rau de RAYMOND ca a abandonat dar era clar ca nu mai putea, din cauza piciorului. Cei care fumeaza mult au probl.cu circulatia periferica (am un coleg)Adevarul ca imi va parea rau pt.toti dar ma voi bucura pt.cel care va castiga masina indiferent cine a fi o merita.Felicitari pt.toti care au participat la ac.proba stupida.Sarut mana Ioana.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *