Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 mai 2014

Ultima proba spre cursa pentru castigarea autoturismului a luat startul! Descoperiti cum au facut concurentii fata acestei ultime provocari, in prima dupa-amiaza, dar si cu cine au discutat Andrei si Cristina in studioul radio si ce sfaturi au primit, astazi, de la ora 12:00! Startul pentru ultima proba spre cursa pentru castigarea masinii a fost dat! Descoperiti cum au trecut concurentii peste prima noapte din ultima proba, dar si ce discutii a iscat vizita Florinei, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Alin a fost pe punctul de a renunta la ultima proba in castigarea masinii puse in joc. Roxana Chiperi a fost alaturi de cei sase concurenti de azi-noapte de la ora 12. Alin a renuntat la proba dupa aproape 22 de ore de anduranta. La scurt timp dupa Finala Saptamanii, concurentii au petrecut cu muzica si dans. In ultima perioada, Laura petrece cat mai mult timp in preajma lui Viorel si a doamnei Aurica.

Duminica, Andrei si Cristina au fost Dj timp de o ora pe Antena Play. Ei au primit foarte multe incurajari din partea celor de acasa. Andrei a fost avertizat ca disputele cu Raymond sunt rezultatul influentelor la care este supus. Oana l-a sfatuit pe Laur sa nu se lase influentat de anumiti concurenti. Grigore a preconizat o presupusa idila intre Viorel si Laura, in urma apropierii celor doi din ultimul timp.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *