Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 martie 2014

Uneori, iubirea doare cumplit! Descoperiti cine a avut dureri de inima, la propriu, si din ce motiv, dar si cine tulbura linistea lui Raymond si a Constantinei, astazi, de la ora 12:00! Zona Crepusculara in Casa „Mireasa pentru fiul meu” sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti cine semnaleaza disparitia misterioasa a unor lucruri, dar si ce nemultumiri au avut Oana si Viorel unul la adresa celuilalt si din ce motive, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Parintii Constantinei sunt multumiti de alegerea facuta de fiica lor, spunand ca Raymond are un comportament adecvat si ca tinerii se inteleg asa cum trebuie. In ceea ce priveste conflictul cu Oana, mama este rezervata, in timp ce tatal sustine ca prietena Constantinei a incercat sa o atace pe la spate. De altfel, apropiatii sunt de parere ca Marianita, Gina, Laurentiu si Alin sunt cei de partea fetei in casa si pe ei trebuie sa se bazeze.

Acuzatii in Casa. Constantina o acuza pe Oana ca nu a avut un comportament corespunzator fata de iubitii fetelor. Oana ii da dreptate Constantinei, dar a precizat ca nu a facut niciodata gesturi cu tenta, ba dincontra, a fost mereu cu bun-simt. Contrele nu au intarziat sa apara, iar replicile au fost acide. La finalul saptamanii trecute, Oana s-a aratat dezamagita de atitudinea lui Viorel si asta pentru ca tanarul a facut anumite afirmatii care au deranjat-o! De altfel, in urma unei dispute intre cei doi, bruneta a facut anumite gesturi care l-au infuriat pe concurent. Ba mai mult decat atat, Viorel i-a spus Oanei ca el a vrut sa plece cu ea din prima zi, ca nu face cuplu pentru public, iar nervos fiind, a afirmat ca-si doreste sa paraseasca marea competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *