Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 martie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 veti afla ce critici a avut mama lui Razvan la adresa lui. Ce nemultumiri legate de buget intre Elena si Emilia? Ce au decis Cosmin si Razvan in privinta bugetului si daca cei doi se vor separa la buget, dar si cine a suparat-o pe Cristina?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 martie 2013, ora 12:00 si 14:00: Astazi a fost Ziua Internationala a Poeziei. Cu aceasta ocazie concurentii au pus pe hartie cateva versuri. O discutie le-a surprins pe doamna Emilia si Elena care spunea ca baietii nu isi consuma produsele deoarece mananca in casa lor. Prima ii spunea celeilalte ca este dezamagita de fiul ei pentru ca intampina probleme de comunicare si ca nu si-a gasit inca o partenera. Ea este nemultumita si de faptul ca fiul sau nu vrea sa aiba acelasi buget cu ea. In urma nemultumirilor exprimate de Elena, Cristina refuza sa mai consume din mancarea preparata de aceasta.

Elena: „Imi pare rau ca Razvan nu vede ca nu exista prietenii in acest concurs.” Cristina a mancat cu retinere deoarece s-a simtit intimidata de camerele de filmat.

In partea a doua emisiunii Florin a compus o poezie scrisa cu ceva timp in urma. Intr-o discutie avuta cu celelalte fete, Andrea le spunea acestora ca ea considera ca si baietii ar trebui sa faca ordine in Casa Mamelor si a Fetelor.

Steliana: „Din fata televizorului, mi se parea ca Lorena este o sclifosita care nu aprecizeaza iubirea lui Maricel!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *