Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, joi 21 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce acuze i-a adus Andrei lui Alin? Ce presupuneri s-au facut in urma afirmatiilor pe care le-a facut Gabi la iesirea din concurs? Ce a avut de spus doamna Daniela dupa ce Iulia a afirmat ca nu l-a placut niciodata pe fiul ei? In partea a doua a emisiunii de azi, de la ora 14:00, veti afla ce discutii au fost intre mame si fete?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Cristina: „Daniela a vrut ca Iulia și Claudia să fie eliminate” Cristina susține că Daniela s-a bucurat de faptul că Iulia și Claudia au fost eliminate din competiție. De asemenea, aceasta spune că fetele au format ”bisericuțe” și s-au aliat pentru a înlătura persoanele pe care nu le agreează.

Andrei: ”Gabi nu o iubește pe Ana Maria. S-a întors la ea, pentru că a fost respins de Cristina” Faptul că Gabi a hotărât să se întoarcă în brațele fostei partenere a stârnit vâlvă printre concurenți. La puțin timp după ce bărbatul și-a cerut fosta prietenă de soție, Andrei susține că această decizie nu a avut ca fundament sentimente de iubire. El a declarat că Gabi s-a regugiat în brațele acesteia, după ce a trecut printr-un nou eșec în dragoste, fiind respins de Cristina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *