Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2013

Incepand cu ora 12:00, vom afla ce discutii au mai avut Gabi si Cristina? Cum a reactionat Gabi dupa primirea biletului de la Corina? De ce l-a sfatuit Andrei pe Gabi sa se desparta de Cristina?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat:
Corina o indeamna pe Cristina sa incerce sa rezolve problemele existente intre ea si Gabi.
Cristina a sustinut ca daca tii la o persoana, nu o dai prietenului.
Amdrei: „Baietii sunt orgoliosi, plac o fata cand vad ca sunt mai multi interesati de ea!”
Traian s-a suparat pe ceilalti baieti. La sfarsitul primei emisiuni de astazi, Traian a parasit platoul. Tanarul vrea sa fie lasat in pace si se simte tachinat de catre ceilalti baieti. Gazda emisiunii i-a explicat ca nu a facut bine ca a plecat. Pe langa asta, i s-a reprosat ca s-a purtat ca un copil. Corina spune ca lumea ar vedea-o cu Gabi, dar ea simte ceva mai mult pentru Traian.

Triunghi amoros: Traian se apropie de Corina, iar aceasta se apropie de Gabi. Traian a aflat de biletul pe care fosta lui iubita i l-a trimis lui Gabi. Tanarul s-a enervat teribil si a inceput sa loveasca cu pumnii in pereti. Concurentul nu intelege de ce fata nu i-a spus ca nu mai vrea sa fie iubita lui, chiar daca ei luasera o pauza.

In schimb, Corina regreta acum ca i-a trimis acel bilet lui Gabi si crede ca a gresit atunci cand s-a gandit ca ar putea fi ceva intre ei doi.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *