Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2013

Incepand cu ora 12:00, vom afla ce discutii au mai avut Gabi si Cristina? Cum a reactionat Gabi dupa primirea biletului de la Corina? De ce l-a sfatuit Andrei pe Gabi sa se desparta de Cristina?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat:
Corina o indeamna pe Cristina sa incerce sa rezolve problemele existente intre ea si Gabi.
Cristina a sustinut ca daca tii la o persoana, nu o dai prietenului.
Amdrei: „Baietii sunt orgoliosi, plac o fata cand vad ca sunt mai multi interesati de ea!”
Traian s-a suparat pe ceilalti baieti. La sfarsitul primei emisiuni de astazi, Traian a parasit platoul. Tanarul vrea sa fie lasat in pace si se simte tachinat de catre ceilalti baieti. Gazda emisiunii i-a explicat ca nu a facut bine ca a plecat. Pe langa asta, i s-a reprosat ca s-a purtat ca un copil. Corina spune ca lumea ar vedea-o cu Gabi, dar ea simte ceva mai mult pentru Traian.

Triunghi amoros: Traian se apropie de Corina, iar aceasta se apropie de Gabi. Traian a aflat de biletul pe care fosta lui iubita i l-a trimis lui Gabi. Tanarul s-a enervat teribil si a inceput sa loveasca cu pumnii in pereti. Concurentul nu intelege de ce fata nu i-a spus ca nu mai vrea sa fie iubita lui, chiar daca ei luasera o pauza.

In schimb, Corina regreta acum ca i-a trimis acel bilet lui Gabi si crede ca a gresit atunci cand s-a gandit ca ar putea fi ceva intre ei doi.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2013

 1. mpfm Post author

  Multumesc, Decembrie pentru urarea dinmesajul postat acum, dar la emisiunea din 19 oct.O seara buna, va doresc si eu!

  Reply
 2. Liliana

  Vad pagina goala doar adminuta sau adminutul caruia ii multumim ptru tot.N-am vaz emisiunea doar cateva minute in
  casa fetelor.Am picat chiar cand Silica o batjocorea pe Corina fatuca asta fara minte care se lasa umilita de el.O
  scarmana,ii acoperea gura,o impinge cu brutalitate, cred ca
  se razbuna pe ea ptru „beletele” trimise l;ui Gabi.Cata
  injosire poate indura fata asta.Nici nu mai am chef sa vad
  altceva.Am de lucru acasa.Dar unde sunteti toate fetele?
  Va indurati sa lasati pagina goala? au fost atatea evenimente
  in ultimele zile.Va doresc noapte bunaaaaaaa.

  Reply
 3. GERIA

  LILI draga…emisiunile de ieri plicticoase, tot piseaza subiecte de acum o saptamina si mai bine, deja s-a creat un raspuns stereotip “da, a fost, a trecut, ne-am cerut scuze sau ne-am impacat si acum totul e bine”….majoritatea dupa ce sint intrebatzi de faptele lor mint crunt, in top deranjatzi fiind sa li se arate sau sa se discute ce fac sint bineintzeles sultana mama si fiul…din floare in floare tinarul cu pricina imbratziseaza si susura vrajeli la mai toate fetele…cred ca doar Gina nu “suspina” “dupe” el, in rest sint diperate toate! Si care nu sint dupa el, sint dupa Andrei!! Ce “giste”!

  Reply
 4. GERIA

  Sa mai “vorbim” despre personajul nostru “preferat” adica Gabriel…(ala pe care l-a adus ma-sa cu doua perechi de nadragi la “mireasa”)…ei bine, daca la inceput era cu mai multzi la buget si minca si el cit de cit omeneste, cei din echipa cu care facea bugetul comun a observat ca minca chiar ca un nesimtzit tot negindindu-se ca era in echipa si trebuiau totzi sa manince…el minca tot fara scrupule, iar dupa asta unii s-au retras de la buget si el a ajuns singur…lumea lasindu-l sa se gospodareasca singur! Iar el s-a “gospodarit”, luindu-si mai multe kg de banane, in rest dadea cu “jula” pe la rezervele celorlaltzi!
  Ieri fiind luni ce s-a gindit el ashea…sa nu-si mai ia nimic de mincare si sa-i ia din buget un urs Andreei…deci a pus tot bugetul lui “la bataie”! Cristina a spus ca Gabriel i-a trasat sarcina mamei sa-i cumpere nush cite banane si biscuitzi. Parazitul asteapta sa se “simta” cum povestea ca se “simte” ta-su sa-i dea ca el nu cere, doar primeste, ceilalti impreuna cu ma-sa timp de o saptamina “crapelnitza”, nu conteaza daca unii mor de foame!
  Luni cind s-a facut distribuirea comandata de totzi el n-a primit nici ursul nici altceva de mincare!

  Reply
 5. GERIA

  Cu alte cuvinte a ramas cu 140 de lei, dar asteapta de la restul sa manince! A si “parlamentat cu ma-sa”….mai are si pretentzii, nu vrea salam….i-a spus ma-sii sa-i faca pulpe cu piure, apoi spre sfarsitul saptamanii ciorba! Iata un “catindat” cu ma-sa sustzinindu-l venit la “insuratoare”! E sanatos la creieri el si ai lui, ma intreb si eu asa, da sau nu?
  Mai LILI, m-a luat “valul”, am ramas pe baricade atita cit se mai cuvine, sa vedem ce se mai intimpla…va fi sau nu va mai fi…ca in Hamlet, asta-i intrebarea! Te pupic draga mea “colega”!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *