Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2014

In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, altii intra in conflicte de proportii! Descoperiti care a fost sursa celui mai recent scandal dintre Oana si Viorel, dar si ce reprosuri si-au facut Traian si Corina si din ce motive, astazi, de la ora 12:00! De curand, familiile concurentilor au pasit pragul casei! Cu ce ganduri au venit cei dragi, ce sfaturi au oferit acestia, dar si si cum au primit concurentii Lumina Sfanta a Invierii, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. La scurt timp de la iesirea din competitie, Laur si-a facut curaj si a vorbit despre sentimentele sale fata de Florina, tanara cu care a incercat sa aiba o relatie. El a marturisit ca nu simte nimic pentru Florina, deoarece are alte asteptari de la o mireasa, iar declaratiile sale au lasat-o masca pe concurenta. Ba mai mult, acestea au starnit ample controverse in casa, in randul fetelor. In urma cu putin timp Andrei si Traian afirmau ca prietenia lor este una trainica, insa acum cei doi sunt „la cutite”, iar replicile dure par sa nu se opreasca.

De aceasta data, Andrei a afirmat ca prietenia aratata de Iuliana a fost „de fatada”, iar legatura dintre el si Traian s-a produs din cauza „factorilor externi”. O prietenie frumoasa s-a destramat brusc, iar acuzatiile dure nu contenesc sa se opreasca intre cele doua tabere, Traian – Andrei. Acum, Cristina sustine ca Iuliana a vorbit de rau pe unii dintre concurenti atunci cand nu era filmata, iar Andrei sustine ca nu este nicio cale de reconciliere. La randul ei, Iuliana neaga toate acuzatiile ce ii sunt aduse. Corina si Constantina au purtat o discutie inedita, in cadrul careia au vorbit despre modul in care le-a schimbat venirea in emisiune. Daca partenera lui Traian spune ca este foarte emotiva s ca uneori, cand i se reproseaza ceva, izbucneste in plans, Constantina spune ca isi imagina ca va scapa de emotii, insa acestea sunt mult mai mari.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *