Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 august 2014

Urmeaza o noua editie „Mireasa pentru fiul meu” cu noi subiecte incitante, dispute aprige si dezvaluriri incendiare, astazi, de la ora 11:10. Intorsatura de situatie din partea Oanei si a lui Laur. Cei doi au dat de inteles ca toate dezvaluirile facute in emisiunea de ieri nu sunt adevarate. Laur a afirmat faptul ca totul a facut parte dintr-un scenariu al Oanei si ca el doar a dat curs celor declarate de ea, desi acestea nu erau adevarate. La fel de trista ca si ieri si in permanenta cu capul in jos, Oana a spus mai mult cu jumatate de gura ca nu stie ce a fost in capul ei de a facut acele afirmatii. De asemenea, ea a dorit sa-si ceara iertare fata de parintii ei, pentru cele intamplate in emisiunea de ieri. La scurt timp totusi, intrebata din nou, Oana a zis ca dezvaluirile de ieri sunt adevarate si ca ea vrea sa plece din emisiune.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. La un moment dat s-ar fi speculat si faptul ca Oana ar fi facut aceste lucru pentru a-l ajuta pe Laur sa iasa din competitie, pentru ca ar avea examene de dat la facultate. Niciun concurent nu a vrut sa-si dea cu parerea despre cele dezvaluite de Oana in emisiunea de ieri. Singura persoana care i-a luat apararea si care a spus ca nu crede nicio secunda ca Oana si Laur ar fi intretinut relatii sexuale, a fost doamna Daniela. Afirmatiile dumneaei l-au suparat insa pe Alin, care a fost deranjat de faptul ca mama lui nu a tacut din gura si i-a luat apararea Oanei. Emisiunea a continuat cu materiale despre ceilalti concurenti. S-a discutat subiectul emisiunii de zilele trecute, cand Andrei l-a acuzat pe Grigore ca joaca teatru in relatia cu Mariana. Acestia din urma si-au aratat vehement supararea pe declaratiile lui Andrei si implicarea lor intr-un subiect pe care nu ii privea. De asemenea ultimele dispute intre Andrei si Cristina a reprezentat tot subiect pentru emisiunea de astazi. Aseara, fetele au chefuit pe cinste la petrecerea burlacitelor. Oana a spus ca nu a mai mancat de 3 zile. Laur a spus ca pe pauza de publicitate a incercat sa o roage pe Oana sa manance.

Despartire cu scandal inainte cu o saptamana de Marea Finala: Oana sustine ca a fost victima santajului lui Laur. Oana: „Eu il iubesc pe Laur, toate s-au intamplat din iubire!” Laur: „Si eu tin foarte mult la Oana, dar nu pot accepta sa imi spuna ca ma iubeste, desi in acelasi timp sustine ca am santajat-o!” Laur a spus ca singurele santaje pe care i le facea Oanei erau doar cu amenintarea privind despartirea si nu altfel. Oana: „Nu ma simt bine eu cu mine!” Laur sustine ca a fost atacat de propria iubita. Oana a luat intreaga vina asupra ei. Laur: „Nimic nu e adevarat.Totul e fals!” Oana: „Trebuia sa fim uniti!”

Laur a spus ca a slabit in urma relatiei cu Oana. La intalnirea de duminica, Cornelia – fosta concurenta MPFM2, a spus ca este sustinatoarea cuplului Raymond-Constantina si nu crede ca cuplul format din Oana si Laur. Vanessa, sora lui Raymond, a dezmintit zvonurile venite din exterior. Ea a spus ca atat familia lui Raymond, cat si cea a Constantinei ii sustin si sunt de acord cu deciziile lor. Mika sustinatoarea cuplul Raymond – Constantina a fost si ea prezenta la intalnirea de duminica.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *