Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, aflati ce nemultumiri au mai aparut intre mame si fete, ce activitati desfasoara fetele in toiul noptii, dar si de ce Cristina si Cosmin au decis sa ia o pauza in relatie.Incepand cu ora 14:00, aflati ce reactii au aparut dupa ce Cosmin si Cristina au decis ca e mai bine sa se desparta, ce neintelegeri au fost intre Madalina si Cristina, care a fost atmosfera la petrecerea data in cinstea lui Dragos, dar si ce nemultumiri a avut Dragos de ziua lui.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22.01.2013, ora 12:00 si de la ora 14:00:Madalina si Florentina au avut o disputa legata de impartirea alimentelor. Fetele au facut mai multe presupuneri legate de amplasarea camerelor de supraveghere. Ele cred ca exista camere ascunse prin casa. Mamele au fost suparate din cauza ca fetele au facut galagie in timpul noptii iar ele nu s-au putut odihni.

Lorena si Maricel sunt in Bulgaria deja. S-au dat cateva imagini cu acestia. Cristina a afirmat ca in relatia ei cu Cosmin a mai renuntat la orgoliu dar el nu vede acest lucru.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *