Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 mai 2014

Cursa spre castigarea autoturismului continua! Descoperiti care dintre concurenti a fost eliminat, pierzand astfel sansa de a castiga autoturismul, dar si care a fost marul discordiei in ultimul conflict dintre Andrei si Cristina, astazi, de la ora 12:00! Cursa pentru castigarea masinii continua! Descoperiti ce impresii au impartasit Raymond si Constantina despre ultima etapa spre cursa de castigare a autoturismului, dar si care a fost motivul ultimului conflict dintre Andrei si Cristina, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Aseara, dupa 30 de ore de anduranta, Oana a fost descalificata din cursa pentru castigarea masinii. Alin a fost insa primul care a cedat, dupa aproape 22 de ore, el a renuntat la ultima proba din cauza durerilor de spate. Inainte de a incepe ultima proba pentru castigarea masinii, concurentii au avut mai multe discutii pe aceasta tema. Alin si-a facut sperante si iluzii cu privire la aceasta ultima proba.

Oana sustine ca ea si Laur isi doresc sa se casatoreasca in Marea Finala. Se pare ca monotonia a pus stapanire pe cupluri. Dupa ce Constantina si Raymond au avut ceva probe, mai nou Andrei si Cristina s-au confruntat si ei cu mici certuri in cuplu. Cristina a fost deranjata de modul in care se comporta Andrei. El simte ca partenera lui nu il mai iubeste asa cum o facea la inceputul relatiei. Grigore nu a vrut sa o lase pe Mariana sa fie asistenta Constantinei. Inainte de sfarsitul emisiunii, dupa 50 de ore de anduranta, Raymond a renuntat la a mai participa in ultima proba pentru castigarea masinii.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *