Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 martie 2012, de la ora 10:50

Tensiunile dintre Gabriela si Marioara au luat amploare! Aflati incepand cu ora 10:50, cat de departe au ajuns neintelegerile dintre cele doua mame si care sunt adevaratele motive ale acestor divergente.
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22.03.2012, ora 10:50:

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Cum comentati cele intamplate in emisiune?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

70 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 martie 2012, de la ora 10:50

 1. ella06

  Rad ca proastele,slabanoaga aia de Monica rade fals ca stie ca nu este de nasul lui Adrian,cat pot fi de nesimtiti si mai vor respect,s-au unit doua toante,false si lesinate dupa ceva maruntis,pisacioasa de Gabriela nu are pic de rusine,teatru ieftin,nu am vazut atata rautate la o femeie sau ma rog,seamana mai mult a barbat…
  O subestimeaza pe Marioara ca a fost infirmiera,dar ea ce a facut la viata ei? a crescut un mitocan.Niste oameni de nimic.

  Reply
 2. crissy

  Toti cei care tin cu fam. Adrian si (d-na) Marioara, (pt ca numai doamna nu se vede ca e)sunt asememenea lor.Dupa tot ce sa intamplat si se intampla (se vede clar) cum mai pot tine cu asemenea oameni.Cred ca au neamul mare de zic ca au atatia fani.Cine ar tine cu asemenea oameni care cauta cearta, jignesc si nici nu stiu sa vorbeasca corect.Ce mai cauta Adrian acolo?Aroganta si prostia lui enerveaza la maxim.Lasati cuplurile sa fie linistite fara Adrian.Plecarea lui va face aceasta emisiune sa isi merite numele.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *