Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, 22 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce discutii au avut concurentii despre alegerea paturilor din Casa Noua? De ce fata crede Diana ca este interesat Robert? Ce tabere s-au format? In cea de la ora 14:00 aflam ce a afirmat Raymond despre Iuliana si despre fiul acesteia.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Oana, nemulţumită de modul în care fetele au repartizat paturile! Neînțelegerile dintre fete continuă. Acestea au avut discuții pe tema împărțirii paturilor. Concurentele și-ar fi dorit ca ele să fie repartizate în funcție de animozități.

Oana: ”Robert este interesat de o altă fată” În urmă cu aproape două săptămâni petreceau foarte mult timp împreună și nu ratau niciun moment pentru a se tachina. Robert și Diana sunt un ”cuplu”nehotărât. Sâmbăta trecută, bărbatul plângea de teamă că Diana va părăsi competiția, însă între ei au apărut neînțelegerile. Concurenta susține că băiatul ar fi interesat de alte fete din competiția.

Gina a primit o scrisoare emoționantă de dragoste. Dacă ieri Andreea a fost răsfățată de un admirator cu o scrisoare emoționantă de dragoste, acum a venit rândul Ginei. Concurenta a primit, din partea unui bărbat, un bilețel de dragoste și o cutie cu bomboane de ciocolată. De asemenea, acesta și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe fată, care la rândul ei a spus că își dorește o poză cu tânărul respectiv.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

21 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2013

  1. Dara

    Buna ,pana sa spun cate ceva si ptr ca nu am intrat de ceva vreme am vz apelativul de Tanta atribuit Constantinei ,de unde si pana unde ….???…probabil ca e CEVA ce-mi scapa mie .Am vz secvente si am vz pe Gina ,,asaltata,,de un admirator [bravooo]…insa EA tacea ,tacea …inritmul asta si cu atitudinea asta fuge omul mancand pamantul posibil sa fie mai mult ecat o timiditate , sa nu alunece spre ,,ciudata ,,….Hoo ,hoo ,cum stau Sultana -mama si Troienus plus Nimerita de Corina ca la dentist cand vb cei doi Ray cu Tina …se pare ca au obs. ceva asa cum am facut-o si multi dintre noi ,ce figuri teatrale au -nici usturoi n-au mancat ,nici gura nu le miroase …vedem urmarea azi ….CAt despre Cristina si priv. ei demolatoare a fost indelung studiata si cu trimitere directa catre Neculai-nebunul care pe deasupra e si mare certaret si ambii destul de limitati DAR ca facand parte din aceeasi TAGMA -golanasi ,superficiali ,frivoli …adaug aici inca cativa usor de reperat …Spre deosebire de C-tina care uneori se pierde in explicatii imi place mai mult Mariana [nu ca EA n-ar i printre favoriti],mai franca ,mai sintetizatoare si Grigore nu e deloc un baiat simplu si atat …are un umor ghidus ,o inteligenta nativa ca si Ray …Oana ,ametita satului ,nu pariez pe EA ,cu toate ca empatizez uneori..dar cred ca-si merit ,papara,,luata de la cele doua viespi ramase din patru vb aceea ,,cei patru evanghelisti au fost tei Luca si Matei ,,…Cat despre Alin s-a prins la timp de tertipurile Iuliei in cardasie cu Clanul si bine a facut …Nu pot sa nu amintesc de Robert care incepe sa creasca din ce in ce ,nu pe povesti lacrimogene [ca Ardei]ci pe ceea ce reprzinta EL …ella 06 ,,am gustat din ceaiul tau DECI nu sti singura ,de la mine ptr toti o feliuta e tort cu ,,de tote ,,si Vivaldi cu Anotimpurile …

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *