Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, 22 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce discutii au avut concurentii despre alegerea paturilor din Casa Noua? De ce fata crede Diana ca este interesat Robert? Ce tabere s-au format? In cea de la ora 14:00 aflam ce a afirmat Raymond despre Iuliana si despre fiul acesteia.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Oana, nemulţumită de modul în care fetele au repartizat paturile! Neînțelegerile dintre fete continuă. Acestea au avut discuții pe tema împărțirii paturilor. Concurentele și-ar fi dorit ca ele să fie repartizate în funcție de animozități.

Oana: ”Robert este interesat de o altă fată” În urmă cu aproape două săptămâni petreceau foarte mult timp împreună și nu ratau niciun moment pentru a se tachina. Robert și Diana sunt un ”cuplu”nehotărât. Sâmbăta trecută, bărbatul plângea de teamă că Diana va părăsi competiția, însă între ei au apărut neînțelegerile. Concurenta susține că băiatul ar fi interesat de alte fete din competiția.

Gina a primit o scrisoare emoționantă de dragoste. Dacă ieri Andreea a fost răsfățată de un admirator cu o scrisoare emoționantă de dragoste, acum a venit rândul Ginei. Concurenta a primit, din partea unui bărbat, un bilețel de dragoste și o cutie cu bomboane de ciocolată. De asemenea, acesta și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe fată, care la rândul ei a spus că își dorește o poză cu tânărul respectiv.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *