Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2013

Incepand cu ora 12:00, vom afla ce parere are Gabriel despre glumele baietilor la adresa lui? Ce a provocat tristetea lui Grigore? Ce sfaturi a primit Corina de la bunica, referitor la relatia cu Traian? De la ora 20:30 vom afla ce s-a intamplat la petrecerea lui Robert? Ce sentimente are Gabi pentru Cristina? Tot la Gala din aceasta seara aflam daca va pleca sau nu Andreea. Care este opinia surorii lui Gabi despre evenimentele recente in care a fost implicat acesta?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2013, ora 12:00, 14:00 si Gala de la ora 20:30, poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat: Grigore i-a desenat portretul Marianitei. Biletele trimise de Corina lui Gabi l-au afectat pe Traian! Traian s-a enervat cand a aflat despre conversatia dintre fosta lui iubita si Gabi. Mama lui, dar si Marianita au incercat sa il calmeze pe concurent. Gabi, in schimb, a marturisit ca inca se mai gandeste la Cristina. De aceea, el a vrut sa vada cum se simte fata in aceeasi situatie in care a fost el.

Cristina nu mai doreste sa formeze un cuplu cu Gabi! Pe blonda a deranjat-o faptul ca fostul iubit si-a trimis biletele cu Corina. Gabi a inceput sa tina la Cristina si recunoaste ca a facut o greseala atunci cand a vrut sa o faca geloasa pe fata. De fata cu tanara, Gabi a spart, cu pumnul, o oglinda. Din aceasta cauza, Cristina crede ca el este un om violent, mai ales pentru ca a mai avut doua iesiri asemanatoare.

Mihaela, sora lui Gabi: „Oamenii de langa tine nu par mereu ceea ce sunt!” Familia este alaturi de Gabi, iar sora lui il incurajeaza sa mearga mai departe. Tanarul spune ca el a pus suflet de la inceputul relatiei, dar Cristina a luat totul ca pe o joaca. Fata s-a aparat si a negat acest lucru. Concurentul sustine ca s-a implicat cat de mult a putut in cuplul cu blondina, pentru ca a vrut sa iubeasca din nou, chiar daca a fost ranit de fosta sotie. Mihaela crede ca Gabi nu e un om violent, dar Cristina i-a amintit de trecut. Mai mult, sora concurentului sustine ca participanta a facut videochat, dar inca nu are dovezile necesare.

Constantina a iesit Mireasa Saptamanii, iar Raymond a fost cel mai votat baiat. Gabriel a intrat in cursa spre eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

20 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2013

 1. GERIA

  Andrei in “gala” “vopsit” cu bronzantul de la fane aparea ca si cum avea icter, apoi furia lui presimtzita de el inca de pe la prinz l-au infuriat si fara sa vrea si-a aratat adevarata fatza….(adica iritat de cuplul Ray-Tina)… chiar nu a mai aparut prea veselul si prea cunoscatorul de cupluri Andrei, ci prea iritatul Andrei care realiza ca ii scadea cota odata cu formarea cuplului Ray-Tina ! Ray realizeaza cit de periculos e Andrei si ca sa-l faca sa stea in “stand-by” nu a lasat sa se faca prea multe valuri…dupa mine Ray e cel mai inteligent dintre baiezi, numai ca e inca un copil ce se “joaca” cu unii care cica sint maturi!
  Tina…deloc nu mi-a placut cum arata in gala…(deh, coafezele ratate care au aranjat-o, ca in emisiuni se aranjeaza mult mai bine ea singura)….dar cu vorbele la ea…ah, ce mi-a placut cum l-a descris pe parazit Ray…(sa ia notitze taica-su ala cu coada pe spate mai mic decit fiul lui la inaltzime)…oh, Doamne, poate dupa atitea „eliminari” sa plece totusi cineva…ca parazitul, ca una din pitzipoance uite ca trebuie sa sa mai asteptam!
  LILI, m-am atasat de tine si de DECEMBRIE…cel putzin tu LILI nu itzi mai fa complexe ca ai scris asa, sau altfel, esti adorabila asa cum scrii, ne faci buna dispozitzie si e de ajuns…va pupic pe amindoua si un pupic special pentru totzi cei ce scriu aici…fiecare cu ale lui! Ioana, Zorro, May…Elly…Nana…Mir reao ce ne-ai parasit…(sa ma ierte cei pe care nu i-am pomenit)!
  Va astept poate va razginditzi pe cei ce tacetzi, daca nu, statzi fiecare unde sintetzi, va intreb doar daca suntetzi feiricitzi…da sau nu?

  Reply
  1. Liliana

   Pupici Geria, Decembrie,as scrie mai multe de mai multe ori
   ca sa ajung la 1o coment cum spune puiul mic si banglades
   Lascarica dar ioi,ma degrabdesc la lucru sa nu zica de mine
   ca sunt o >trantore>.Pupici o mieeeeee si nu lasati pagina
   sa moara.

   Reply
 2. Liliana

  Lascarica mamicule, ai de la colegii mei de serv si de la mine o dedicatie de pe You Tube >>> Mori de ras,incearca sa
  nu razi >>>>>. Miam numarat coment erau 1o in doua zile dupa finala de sambata.Pana la urm finala nu ma vezi sa nu zici
  ca nu ti-am spus.Pa si nu fi suparat/suparata.

  Reply
 3. Angia

  Mi-a placut Andrei ieri, 22 oct.A vorbit correct si la obiect, este un foarte bun observator.

  C-tina ” se impiedeca” in explicatiile pe care nu i le-a cerut nimeni. Nu s-a oprit nici cand Raymond, de atatea ori, a rugat-o sa nu mai spuna nimic. HALAL CUPLU ……

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *