Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2013

Incepand cu ora 12:00, vom afla ce parere are Gabriel despre glumele baietilor la adresa lui? Ce a provocat tristetea lui Grigore? Ce sfaturi a primit Corina de la bunica, referitor la relatia cu Traian? De la ora 20:30 vom afla ce s-a intamplat la petrecerea lui Robert? Ce sentimente are Gabi pentru Cristina? Tot la Gala din aceasta seara aflam daca va pleca sau nu Andreea. Care este opinia surorii lui Gabi despre evenimentele recente in care a fost implicat acesta?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2013, ora 12:00, 14:00 si Gala de la ora 20:30, poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat: Grigore i-a desenat portretul Marianitei. Biletele trimise de Corina lui Gabi l-au afectat pe Traian! Traian s-a enervat cand a aflat despre conversatia dintre fosta lui iubita si Gabi. Mama lui, dar si Marianita au incercat sa il calmeze pe concurent. Gabi, in schimb, a marturisit ca inca se mai gandeste la Cristina. De aceea, el a vrut sa vada cum se simte fata in aceeasi situatie in care a fost el.

Cristina nu mai doreste sa formeze un cuplu cu Gabi! Pe blonda a deranjat-o faptul ca fostul iubit si-a trimis biletele cu Corina. Gabi a inceput sa tina la Cristina si recunoaste ca a facut o greseala atunci cand a vrut sa o faca geloasa pe fata. De fata cu tanara, Gabi a spart, cu pumnul, o oglinda. Din aceasta cauza, Cristina crede ca el este un om violent, mai ales pentru ca a mai avut doua iesiri asemanatoare.

Mihaela, sora lui Gabi: „Oamenii de langa tine nu par mereu ceea ce sunt!” Familia este alaturi de Gabi, iar sora lui il incurajeaza sa mearga mai departe. Tanarul spune ca el a pus suflet de la inceputul relatiei, dar Cristina a luat totul ca pe o joaca. Fata s-a aparat si a negat acest lucru. Concurentul sustine ca s-a implicat cat de mult a putut in cuplul cu blondina, pentru ca a vrut sa iubeasca din nou, chiar daca a fost ranit de fosta sotie. Mihaela crede ca Gabi nu e un om violent, dar Cristina i-a amintit de trecut. Mai mult, sora concurentului sustine ca participanta a facut videochat, dar inca nu are dovezile necesare.

Constantina a iesit Mireasa Saptamanii, iar Raymond a fost cel mai votat baiat. Gabriel a intrat in cursa spre eliminare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *