Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie

In emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 11:50, aflati ce au discutat fetele despre Lorena, cum se mai intelege Lorena cu Madalina si cu Cornelia, care au fost criticile lui Alin la adresa Lorenei si a lui Maricel, dar si ce nemultumiri a avut Maricel! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22.10.2012, ora 11:50: Dragos regreta ca s-a implicat in anumite discutii dintre baieti.


Incepand cu ora 14:00, aflati ce nemultumiri a mai avut Alin la adresa lui Maricel, ce neintelegeri au aparut intre mame si fete, ce a discutat Florentina cu Razvan despre Elena, dar si care au fost reactiile concurentilor in urma conversatiei dintre Cristina si Stefania! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22.10.2012, ora 14:00:
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

13 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie

  1. irina

    Asa cum ai observat tu Denisa eu am spus de la inceput ca George e cam suspect sa inbratisezi in halul ala un baiat si sa prizi de mina nu e normal ,dar in orice caz cu Madalina nu sa potrivit deloc .iar de Alin nu am cuvinte ,dar este de vina si moderatoarea de ce nu citeste sms. eurile pentru Alin sa deie odata seama ca mai multi sint contra lui un singuri sms a primit ca e cuplu frumos aia imediat a fost citit, cred ca 80 la suta a fost pentru el si mama lui si doar una a citit.asa el o sa continue cu prostiile lui si cu mama lui impreuna si cu prea frumoasa lui prietena Andrea, imi place cum se comporta Razvan bravo lui .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *