Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2014

In timp ce unii sunt orbiti de iubire, altii sunt orbiti de furie! Descoperiti ce au avut de spus familiile lui Traian si Andrei despre conflictul dintre acestia, dar si ce secrete pazesc strasnic unii dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii petrec, altii intra in conflicte! Descoperiti cum s-au distrat concurentii la petrecerea de Inviere, dar si ce sfaturi a primit Oana din partea familiei legate de relatia dintre ea si Viorel, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. S-au placut, si-au dat o sansa, insa norocul nu a fost de partea lor, motiv pentru care Oana si Viorel se cearta intr-una. Dupa ce Viorel i-a reprosat Oanei ca ii povesteste Laurei despre discutiile pe care le poarta ei, fata sustine ca a facut totul pentru ca relatia ei cu Viorel sa functioneze, insa n-a fost sa fie. Si-a dorit cu ardoare un partener, insa atunci cand credea ca in sfarsit l-a gasit, sperantele i s-au naruit. Oana si Viorel s-au despartit, dar discutiile aprinse nu par sa se opreasca. Dupa ce si-au reprosat numeroase lucruri, Oana a afirmat ca a vrut cu indarjire o familie, iar acest lucru nu a fost in regula. Ba mai mult, ea afirma ca nu trebuie sa plateasca pentru ce a patit Viorel in trecut, explicand astfel ca atitudinea lui se datoreaza unor deceptii.

Au venit in competitie cu speranta ca isi vor intemeia o familie, insa atunci cand s-au cunoscut, Oana si Viorel au trait o poveste de dragoste cu nabadai. Cei doi concurenti s-au certat de nenumarate ori, iar la scurt timp dupa separare, Viorel a dezvaluit un detaliu uimitor: Voia sa o ceara de sotie. Concurentul a marturisit ca intentiona sa-i ceara mana Oanei, insa conflictele dese din ultima perioada, ce au condus la separare, nu i-au mai dat aceasta ocazie. Daca se vor impaca sau nu, ramane de vazut.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

23 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2014

  1. Zorro

    IOANA,inainte sa ma culc mi-am adus aminte cum li se spune femeilor cu mult suflet dar care si ele sunt apreciate si iubite in felul lor pt.atractia care o provoaca prin feromonii pe care ii emana. Acest fapt le da o alura de femeie frivola desi nu SUNT.De aici si „”complimentele”” aruncate de CONSTANTINA catre OANA. Cu acestea o aseamana aproape toti pe pe OANA,(inafara de d.MARIA care si-a dat seama ce fel de om este) de aceea o doresc toti barabtii care ar vreao in patul lor macar o noapte, dar o urasc si o iignesc pt.ca nu o pot avea iar fetelor le este teama de ea,o invidiaza si o urasc vezi Gina, Tina, Diana,Claudia etc..Cred ca intotdeauna va avea o viata grea, nu este frumoasa dar vesela, plina de viata si copilaroasa ceea ce ete un atu puternic. Barabtilor nu le pac femeile triste.In telegi ce zic?? Te pup si o zi buna iti doresc.

    Reply
  2. Ana Bratu,

    Oana ,vreau sa cred ca esti o fata desteapta ,cu capul pe umeri ,asa cum ai incercat sa demonstrezi. Tu nu ai jignit pe nimeni ,nu ai barfit si ai suportat cu stoicism toate rautatile celor din casa . Te rog inca odata sa fi demna si sa dai dovada de orgoliu ,in asa zisa relatie cu Viorel ,un barbat lipsit de orice bun simt si un mare mitocan ,care te-a umilit in fata unei tari si nu odata ci perseverand in marlania lui. Numai uitandu-te la el si la maica-sa iti dai seama ce oameni morocanosi si plini de ura sunt. Nu inteleg ce au cautat in competitie ,ca s-au facut de rusine cu comportamentul lor . Nu v-a gasi in veci o fata care sa-l accepte .Fi tare Oana si nu-ti calca demnitatea in picioare ,ca nu te merita acest individ.plin de ranchiuna.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *