Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 23 decembrie 2013, de la ora 11:20 si 14:00, veti vedea ce a avut Constantina sa-i reproseze iubitului ei? Cum au petrecut concurentii la taierea porcului? Ce reprosuri si-au facut Andrei si iubita lui?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 decembrie 2013, ora 11:20 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Cosmin și Cristina, doi foști concurenți ce trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Îți mai amintești de ei? Cosmin Bădilă și Cristina Soare sunt foști concurenți ai emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, care au reușit să-și continue povestea de dragoste afară, dincolo de Casă. Cei doi s-au cunoscut în timpul competiției și s-au plăcut din prima clipă. Ulterior, după ce s-au cunoscut și în afara concursului au decis să se logodească. Aceștia nu au avut șansa să se căsătorească în emisiune, pentru că fata a fost eliminate chiar înainte de Marea Finală.

Andrei, către Cristina, după ce s-au certat: ”Te iubesc enorm!” Dragostea și tensiunea plutesc în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Andrei și Cristina au avut o mică discuție, în timp ce ceilalți concurenți se distrau.
Bărbatul a fost deranjat de observațiile pe care i le făcea Cristina în privința corpului său. Totuși, cei doi au reușit să depășească momentul, iar Andrei i-a făcut o declarație siropoasă de dragoste: ”Te iubesc din tot sufletul meu. Te vreau lângă mine toată viața!”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *