Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 ianuarie 2014

Putina gimnastica de inviorare nu strica! Revigorati-va alaturi de concurenti la o lectie de aerobic tinuta de Andrei si tineti pasul cu noi conflicte aparute in Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 12:00! Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai frumos mire din…competitie? Descoperiti care dintre concurenti pune mare pret pe aspectul lui fizic, dar si ce alte conflicte s-au ivit in casa MPFM, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Relatia Marianei cu Grigore trece prin momente dificile. Cei doi se cearta din orice, iar lipsa de increde incepe sa fie vizibila. De aceasta data, fata a fost deranjata de faptul ca iubitul ei a varsat o cana cu ceai in patul ei. Cum mai este foarte putin timp pana cand vor intra noi concrenti, Marianita si Laurentiu au purtat o discutie privind sansele lor de a ajunge in Marea Finala. Cei doi au vorbit despre faptul ca au parte de sustinerea fanilor, insa Traian si Corina sunt mai votati fata de ei, pentru ca au de partea lor, prietenii lui Andrei.
Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa, spune o vorba populara, ce se aplica chiar in casa. In timp ce unii concurenti s-au distrat la petrecerea organizata in Casa Fetelor, Alin, Oana, Traian si Corina si-au ispasit pedepsele in Casa Baietilor. Daca ceilalti s-au plictisit, Traian a a profitat de moment pentru a da iama in produsele lui Grigore.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *