Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iulie 2014

De la ora 11:10 vom afla care au fost urmarile razboiului pixurilor dintre Cristina si iubitul ei, atunci cand cei doi iubiti au trebuit sa intocmeasca lista de produse pe care le vor cumpara? Descoperiti, de ora 14:00, ce sfaturi au primit concurentii in timpul vizitelor psihologului, dar si reactiile anumitor concurenti la materialele difuzate la Finala Saptamanii trecute.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iulie 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei si Cristina au avut parte din nou de cearta in cuplu. Dintr-o joaca cu pixuri, ei au dat in bataie. In emisiunea de ieri, Roger – sustinatorul Ginei, i-a adus cadou un iepuras. Cu toate acestea, Gina a spus astazi ca Roger nu este genul ei de baiat. Grigore si Mariana au fost sambata la nunta Adinei, sora lui Grigore. Laur si Oana s-au impacat. Desi cei doi spun ca nu ii intereseaza parerile celor de afara si isi vad doar de cuplul lor, in ultima perioada tensiunile din cuplul lor nu au incetat sa apara. Laur i-a spus Oanei ca singura se pune in ipostaze nefavorabile. Constantina si Raymond au participat la programul de radio transmis duminica pe Antena Play. Cei doi s-au familiarizat cu parerile celor de acasa. Laura crede ca, prin optiunile lor de vot, sustinatorii lui Viorel incearca sa provoace eliminarea ei.

Doamna psiholog Ioana Tanase a fost invitatul special al emisiunii de astazi. Luni, doamna psiholog i-a vizitat pe concurenti carora le-a propus mai multe teste si le-a explicat care sunt cauzele starilor de anxietate prin care trec unii concurenti. La rugamintea psihologului, Andrei a dezvaluit cauzele depresiei si ale atacurilor de panica de care a suferit in trecut. El a povestit un incident din viata lui, care l-a marcat. Andrei a facut un accident de masina foarte grav, in urma caruia a ramas marcat. Laur a spus ca si lui i s-a intamplat un lucru marcant, in urma caruia i-a aparut psoriazis.

Doamna psiholog a vorbit cu concurentii despre hobby-urile la care nu ar renunta dupa casatorie. Dintre toti, Alin a fost cel mai vehement, spunand ca nu renunta la a mai juca fotbal cu prietenii dupa casatorie. Astazi a fost ultima vizita din acest sezon a doamnei psiholog Ioana Tanase. Sfatuita sa renunte la relatia toxica pe care o are cu Laur, Oana a marturisit ca nu se poate desparti de el pentru ca inca sunt sentimente la mijloc. In urma unui mesaj care spunea ca Andrei a facut videochat, concurentul nu a negat acest lucru.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *