Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iunie 2014

Conflictul aprig de la Finala Saptamanii trecute, provocat de problemele aparute la administrarea bugetului de cumparaturi, continua astazi, de la ora 12:00. La ce concluzie a ajuns Gina in urma confruntarilor dintre Oana si Constantina?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Astazi, Constantina, Andrei si Cristina au fost la cumparaturi, unde s-au intalnit cu sustinatorii si au primit diverse mesaje. Subiectul depasirii bugetului de cumparaturi de catre Oana si Laur a continut si astazi. Andrei si Raymond au fost deranjati de comentariile iubitelot lor legate de interminabilul subiect al bugetului de cumparaturi depasit de Oana si Laur. Oana: “Spre deosebire de Constantinta, eu nu urasc pe nimeni!” Doamna Daniela a fost deranjata de investigatiile Constantinei cu privire la bugetul de cumparaturi. Mama lui Alin a afirmat ca si ei i s-au facut nedreptati cu privire la bugetul de cumparaturi si nimeni nu a mai facut investigatii, pentru recuperarea bugetului.

Oana considera ca acuzatiile care i s-au adus sunt nefondate. Constantina si Raymond s-au temut de eventualele discutii care vor aparea dupa ce vor merge ei la cumparaturi. Pe pozitiile 5 si 6 in voturile celor de acasa s-au situat Andrei si Cristina. Oana a dezvaluit faptul ca in Camera de Confesiuni, Constantina a incercat sa-i manipuleze pe sustinatorii Oanei, pentru ca acestia sa nu o mai voteze. In disputa legata de bugetul de cumparaturi, Gina a fost dezamagita de cum a fost tratat de anumiti concurenti, dandu-i dreptate Oanei.

Andrei si Cristina au stat suparati pe tot parcursul emisiunii. Oana si Laur au purtat o discutie cu lavaliera inchisa, iar Cristina le-a citit mesajul. Laur a fost deranjat de tonul cu care Cristina a citit mesajul, insa Constantina i-a marturisit acest lucru Cristinei. De aici au pornit mai multe certuri. Oana si Laur au fost pedepsiti pentru ca au vorbit cu lavaliera inchisa. Oana a fost suparata de faptul ca Laur nu i-a luat apararea in fata lui Viorel, la bucatarie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *