Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2014

Cursa spre castigarea masinii continua! Cercul incepe sa se restranga! Descoperiti care dintre concurenti a fost eliminat, dar si cum a decurs a doua dupa-amiaza din ultima proba spre castigarea autoturismului, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii concurenti incearca sa se apropie, altii intra in conflicte! Descoperiti care a fost marul discordiei in ultima disputa dintre Andrei si Cristina, dar si pe cine au intalnit concurentii la cumparaturi si ce sfaturi au primit acestia, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Doar doua concurente se mai afla in cursa pentru castigarea masinii. In aceasta dimineata, Constantina a fost eliminata din cursa pentru castigarea masinii, din cauza unei greseli facute in urma oboselii. Raymond a fost foarte suparat, din cauza ca nu a putut fi alaturi de iubita lui, dupa aflarea vestii descalificarii ei. In cursa pentru masina au mai ramas doar Gina si doamna Daniela. Una dintre ele va castiga masina pusa in joc, chiar daca nu vor ajunge pana in Marea Finala. Singura conditie ca ele sa nu plece cu masina acasa, ar fi sa fie descalificate din competitie pentru incalcarea regulamentului. Dupa aproape 50 de ore de anduranta, Raymond a decis sa renunte la proba ieri dupa-masa. El a suferit foarte mult din cauza faptului ca nu a mai rezistat. In prima noapte a ultimei probe, concurentii care nu au fost implicati in cursa au avut numeroase nemultumiri. Nemultumirile au continuat si in a doua zi.

Dupa 3 zile de la startul probei pentru castigarea masinii, doamna Daniela si Gina continua cursa pentru masina. In ultima perioada, Viorel si Laura petrec tot mai mult timp impreuna. Mariana, Grigore si Andrei au fost la cumparaturi, unde s-au intalnit cu sustinatorii. Cele mai multe critici au fost pentru Constantina si Raymond. Echipa medicala de la Sanador a fost in permanenta alaturi de concurentii participanti in cursa pentru castigarea masinii. Andrei se teme ca iubita lui, Cristina, nu-i mai impartaseste sentimentele. Cei doi au vorbit despre neintelegerile din cuplul lor. Andrei s-a oferit sa fie asistentul lui Alin, apoi al doamnei Daniela, insa Cristina a avut anumite nemultumiri legate de acest lucru. La fel ca si Cristina si Andrei, si in cuplul Grigore si Mariana au existat mici neintelegeri. In timp ce Mariana isi doreste sa petreaca tot mai mult timp impreuna cu Grigore, acesta prefera sa doarma. Conflictul dintre Alin si Raymond s-a reaprins. Raymond: “Alin are multa rautate in el!” Raymond s-a suparat pe Alin, pentru ca acesta s-a bucurat pentru eliminarea Constantinei din cursa pentru masina. Alin l-a acuzat pe Raymond ca nu i-a fost prieten adevarat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *