Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie 2013

In emisiunea de azi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce cadouri au mai primit concurentii din partea sustinatorilor? Ce dezbateri au mai avut loc dupa petrecerea Dianei, despre atitudinea pe care au avut-o Andrei si Sorin? Ce discutii a starnit atitudinea lui Robert? Ce decizie a luat Diana in privinta cuplului pe care il forma cu Robert? In emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de la 14:00, aflam ce parere are Alin despre Corina? Cum a reactionat Cristina afland ca Gabi a primit un biletel din partea Corinei? Ce intentii are Edit in privinta lui George?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat: George si Edit au purtat mai multe discutii privind relatia pe care o au. El spera ca relatia care s-a infiripat intre ei va fi de durata. Ea refuza sa-si faca planuri de viitor pentru cuplul pe care il formeaza.

Dilema fetelor: este normal ca cel mai bun prieten sa-ti sarute iubita? Concurentele considera ca nu a fost frumos ce au facut tinerii. Atat Claudia, cat si Denisa au fost revoltate pentru ca Sorin a afirmat ca totul a fost un test, iar bruneta l-a picat. In schimb, fetele o sfatuiesc pe Claudia sa se desparta de Sorin, pentru ca nu o merita. Ele sunt de parere ca nu se fac astfel de glume intre prieteni.

Dupa despartirea de Diana, Robert a facut un gest necugetat! Tanarul, nervos, a spart un geam cu pumnul, iar imaturitatea lui le-a surprins pe participante. Pe deasupra, chiar si colegii sai au fost uimiti de reactia pe care a avut-o Robert. Nimeni nu se astepta ca el sa se poarte astfel. Traian, Laurentiu si George au declarat ca il vor ajuta cum vor putea, numai sa treaca peste problema. Diana spune, insa, ca fostul ei iubit are tulburari de comportament. In plus, nici ei nu ii vine sa creada ca Robert a facut asa ceva.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *