Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie

In emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 11:50, aflati care este adevarul cu privire la conversatia dintre Cristina si Stefania, care au fost reactiile Florentinei, dar si ale celorlalti concurenti cu privire la subiectul deschis de cele doua fete! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23.10.2012, ora 11:50: George a afirmat ca in timp, a simtit ca Madalina s-a schimbat. Nu mai reuseam sa comunic cu ea.


Madalina spune ca ca lipsa de comunicare a daunat relatiei mele cu George, ea adaugand ca este indragostita de George. La randul sau George a afirmat ca a existat atractia fizica intre el si Madalina, dar a constatat si diferenta intre ei doi, recunoscand in acelasi timp ca s-a grabit ca a format un cuplu.
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23.10.2012, ora 14:00: In emisiunea de astazi dupa-amiaza, de la ora 14:00, aflati ce reactii au mai fost in urma conversatiei dintre Cristina si Stefania, ce dezvaluiri se vor mai face dupa acele afirmatii, dar si ce s-a intamplat intre George si Madalina!
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *