Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 aprilie 2014

Unii sunt orbiti de iubire, altii sunt orbiti de manie! Ce planuri de viitor au Constantina si Raymond? Descoperiti ce reprosuri si-au facut Andrei si Cristina si care a fost cauza acestora, dar si cine incearca sa ingroape securea razboiului in relatia tensionata dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 12:00! Sarbatori pascale cu scandal in casa! Descoperiti care a fost motivul conflictului dintre Andrei si Cristina, dar si ce are Constantina de reprosat, si in special cui, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Traian si iubita lui sustin ca se iubesc la nebunie, insa periodic au parte de discutii aprinse. De aceasta data, concurentul s-a suparat pe iubita lui, dupa ce aceasta a facut o remarca mai putin placuta. La scurt timp dupa ce si-a cumparat o pereche de blugi, Traian a fost deranjata de remarca iubitei sale, care a afirmat ca are picioarele prea subtiri, astfel ca pantalonii nu-i vin bine. Aceste afirmatii au starnit furia concurentei, astfel ca acestia au inceput sa se certe. Traian si Corina sustin ca se iubesc la nebunie, insa periodic au parte de discutii aprinse. De aceasta data, concurentul s-a suparat pe iubita lui, dupa ce aceasta a facut o remarca mai putin placuta.

La scurt timp dupa ce si-a cumparat o pereche de blugi, Traian a fost deranjata de remarca iubitei sale, care a afirmat ca are picioarele prea subtiri, astfel ca pantalonii nu-i vin bine. Aceste afirmatii au starnit furia concurentei, astfel ca acestia au inceput sa se certe. S-a inscris in competitie cu gandul de a-si gasi alesul, insa a hotarat sa formeze un cuplu cu Viorel, iar acest lucru nu i-a adus fericirea. Oana s-a despartit de concurent, insa recent aceasta a avut parte de o surpriza uluitoare.

De-a lungul competitiei a fost implicata in diferite scandaluri si s-a spus ca ar avea o legatura cu Laur, fostul concurent, insa abia acum lucrurile par sa aiba sens. La scurt timp dupa ce a iesit din concurs, acesta i-a trimis fetei un biletel si un buchet de flori, spre dezamagirea Florinei, care ii duce dorul si sufera in tacere.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *