Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 august 2012, de la ora 14:00

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24.08.2012, ora 14:00:
Urmariti emisiunea de astazi, de la ora 14:00, aflati cum au evoluat cuplurile in aceasta saptamana, ce se mai intampla intre Edina si Adrian pe ultima suta de metri a competitiei, dar si ce neintelegeri au aparut intre Adrian, Marioara si anumiti concurenti!

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

68 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 august 2012, de la ora 14:00

 1. violeta

  Miriam, te iubesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris, sunt de acord cu tine in tot ce ai scris . Da Adrian este sensibil,este leu ca si sotul meu, este un familist convins,are foarte multe calitati pe care trebuie sa le descoperi. Adrian este singurul concurent care a fost constant in ceea ce a spus de la inceput pana la sfarsit, si acum se adeveresc multe lucruri pe care le-a spus. Ce pacat ca Ionut a realizat foarte tarziu ce om este Adrian, acum ii da dreptate in tot ce a spus. Si i-mi pare rau ca Ionut s-a lasat folosit de Dragos atata timp, nu a vazut ca ii este un prieten fals. Ar trebui sa fie o lectie ptr Ionut , de acum inainte sa-si aleaga prietenii cu mai multa grija. Ce frumos a vorbit Adrian cu Ionut, ce sfaturi ia dat, si trebuie remarcat ca nu ii poarta pica lui Ionut pentru cat de urat s-a purtat cu el. Si inca ceva acum s-a vazut cat de cursiv si coeerent este in exprimare daca nu este intrerupt sau sub presiune, asa cum a fost 11 luni, cand sareau toti ca hienele pe el cand vorbea. Era intrerupt de toti , nici nu mai poti sa gandesti in acel moment, dar sa te mai si exprimi corect.Adrian este singurul concurent din toate editiile, care a invitat in marea finala , cate un reprezentant din fan cluburi, adica fanii lui. Orice om mai gresseste in exprimare, el daca a gresit fata de fani si-a cerut mii de scuze. Iar acum ca drept multumire, doreste sa petreaca cu fanii lui in Marea Finala. Asa ca hai sa il votam sa ajunga in marea finala. Trebuie sa o votam pe mama Lui Marioara sa ajunga mama saptamanii. Bafta Marioara si Adrian.

  Reply
 2. violeta

  Fac un apel la totii fanii Lui Adrian , Marioara si Edina cei din strainatate, votatii prin SMS, ce reprezinta pentru noi 10 Euro sau dolari. Si eu vad emisiunea tot pe net ca si voi, ptr ca nu mai prind Antena 1, sunt pe DIGI, pentru ca si eu sunt plecata din tara. Succes si votati acum, ptr ca acum are cea mai mare nevoie de noi sustinatorii. Trebuie sa fim uniti si sa-l votam.Bafta Adrian

  Reply
 3. NICOLAE

  Gata, v-ati linistit ?
  Uite ca s-a incheiat si aceasta EDITIE al SHOW-lui >>>> MIREASA PENTRU FIUL MEU <<<>>> CASA DE PIATRA !! <<<< COPII multi si sa ajungeti sa jucati la nunta lor. Asa cum se incheie o poveste placuta cu REGI si REGINE .
  CE FRUMOS !!!!!!!
  Iar restul se va da uitarii.
  LA REVEDERE !! Pana la sezonul urmator , ca sa o citez pe ANGELICA.
  Cu bine !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *