Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 24 decembrie 2013, de la ora 11:20 si 14:00, vom vedea ce au facut concurentii duminica, la Targul de Craciun? Cum s-au distrat ei de ziua lui Alin? Ce discutii au mai avut Andrei si Cristina? Unde vor ajunge tachinarile dintre Oana si George?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 decembrie 2013, ora 11:20 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Astazi nu este Gala, iar maine va fi doar emisiune de la ora 14:00. Constantina şi Raymond au aniversat două luni de relaţie! Raymond și Constantina au împlinit două luni de când trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, încununată cu romantism, dar, uneori și cu mici discuții. Cu acest prilej, concurentul i-a pregătit o cină delicioasă. Fata a fost impresionată de gest, pentru că înainte de Ray, nimeni nu i-a mai gatit.

Fetele din Casă, impresii despre foştii concurenţi: George, soțul Lorenei, un veritabil gentleman. În timp ce Marianita a fost plăcut impresionată de George, fostul concurent pe care l-a numit un adevătat „gentleman”, Oana şi Constantina au mărturisit că Dragoş are trăsături frumoase.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *