Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2014

Astazi, o noua concurenta va pasi pragul Casei „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti despre cine este vorba, dar si ce presupuneri au facut concurentii in asteptarea noilor competitoare, astazi, de la ora 12:00! Dragobetele-a venit, noi conflicte a gasit! Aflati care a fost motivul supararii dintre Raymond si Constantina, dar si ce alte scandaluri s-au mai iscat in casa, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Laura, fata cu chip angelic, a intrat sambata in competitie si a avut o zi la dispozitie pentru a-i cunoaste pe ceilalti concurenti. Desi are doar 22 de ani, tanara a marturisit ca vrea sa-si gaseasca un partener si, in plus, vrea sa-i cunoasca pe toti baietii singuri din Casa.

Cea de-a doua fata care va intra in competitie este Georgiana. Tanara are 26 de ani si isi doreste cu ardoare un partener. Cum ar trebui sa fie acesta pentru a-i ajunge la inima? Ei bine, un partener sincer, puternic si cu simtul umorului ar fi perfect pentru Georgiana.

Noile concurente au fost asteptate de catre mame si fete precum „painea calda”. In timp ce unele dintre ele au marturisit ca-si doreau cu ardoare sa intre fete in Casa pentru a scapa de monotonie, Daniela a dezvaluit ca spera ca printre noile concurente sa fie un suflet pentru Alin, fiul sau.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *