Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 ianuarie 2014

Una dintre prieteniile din competitie, in pragul destramarii? Descoperiti care dintre legaturile de prietenie din Casa „Mireasa pentru fiul meu” atarna de un fir de ata si ce impresii impartasesc concurentii in asteptarea noilor competitori, astazi, de la ora 12:00! Cat de greu este sa spui cele doua cuvinte magice rostite adesea de indragostiti? Aflati cine este dornic sa le auda mai des dar si ce relatie de prietenie este pe punctul de a se destrama, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Inca de la inceputul emisiunii Alin si Oana s-au tachinat, iar de cateva saptamani cei doi s-au apropiat foarte multe. Pe langa glumele pe care si le fac, zilele trecute, Alin i-a marturisit fetei ca isi doreste sa petreaca tot mai mult timp alaturi de ea. Toti concurentii din Casa se bucura de sustinerea a zeci de fani, insa Andrei si Cristina sunt privilegiati…intr-un anume fel. In timp ce unele cupluri primesc cadouri care mai de care mai inedite, Andrei si Cristina se bucura de aprecierea unei telespectatoare din Japonia, care le-a facut un mic cadou.
De la mii de kilometri indepartare, aceasta le-a trimis celor doi concurenti un cos cu flori. Maria si Iuliana nu se pot intelege sub nicio forma. Femeia a fost criticata de bunica lui Laurentiu pentru modul in care foloseste masina de spalat. Maria a certat-o pe Iuliana pentru faptul ca a pus la spalat prea putine haine, pe care le-a lasat in masina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *