Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, aflati ce reprosuri a avut Andreea la adresa baietilor? Ce neintelegeri au fost intre Andreea si Alin? Ce conflicte au izbucnit intre fete legate de cumparaturi? Ce reactii au aparut dupa ce Razvan si Florin au sustinut ca e dezordine in casa lor?Astazi, de la ora 14:00, aflati pana unde au ajuns divergentele dintre baieti legate de curatenie, cum au reusit fetele sa le sperie pe mame in toiul noptii, ce probleme au mai intampinat Cristina si Cosmin, dar si cine suparat-o pe Andreea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24.01.2013, ora 12:00 si de la ora 14:00:Dragos si Cornelia au decis sa se desparta. Cornelia aspus despre Dragos ca este ceea ce isi doreste ea insa el nu o accepta asa cum este. Se pare ca el a fost deranjat de anumite afirmatii facute de Cornelia, care a spus in gluma ca asteapta concurenti noi, el indoindu-se de sentimentele pe care ea le are fata de el.

Dupa niste afirmatii facute de Florentina, Andreea s-a simtit vinovata de depasirea bugetului de cumparaturi. Aceasta a mai adaugat ca nu ar fi prima data cand anumite fete depasesc bugetul.

S-au mai aratat cateva imagini cu mizeria care este in casa baietilor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *