Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2014

Ce dispute au avut loc intre concurenti dupa ce au fost aduse produsele? Ce discutii au mai fost in cuplul Andrei – Cristina? Cine a tulburat linistea celor doi iubiti? Ce s-a intamplat cu produsele anumitor concurenti? De ce isi doreste Gina ca Alin sa ramana in Marea Finala? Aflati mai multe incepand cu ora 11:10.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei si Cristina au fost suparati din cauza mesajelor venite din afara. Concurentii s-au certat din cauza depasirii bugetului de cumparaturi. Impartirea cumparaturilor a starnit certuri intre concurenti. La cumparaturi au fost Raymond, Constantina. In urma cumparaturilor nu doar Andrei, Cristina si Laur au fost pagubiti, ci si Mariana, care nu a primit ce vopsea a cerut. Raymond a fost acuzat ca poarta un ceas cu telefon. Georgiana, Ploiesti (telespectatoare) i-a spus lui Andrei ca s-a schimbat in rau si ca da in Cristina. Laur: “Inainte de toate, Oana trebuie sa aiba incredere in mine si totul va fi bine!

Alin si Gina au facut presupuneri legate de deznodamantul competitiei. Gina se teme ca, din cauza castigarii masinii, nu va accede in Marea Finala. Gina isi doreste ca Alin si doamna Daniela sa ajunga in Marea Finala, iar Oana sa castige competitia. Laura a recunoscut ca Viorel i-a promis ca o va distruge si ca ii va sustine din afara pe Raymond si Constantina. Dezvaluirea conversatiilor secrete purtate de Oana si Laur a provocat un conflict intre cei doi iubiti.

Laur si Oana au avut reactii contrare, dupa ce au fost difuzate discutiile pe care le-au purtat, crezand ca vor ramane secrete. La Finala Saptamanii trecute, Laur a fost deranjat de anumite discutii pe care Oana le-a purtat cu fetele. Laur: “Pe Oana o afecteaza orice, mai putin parerea mea!” Laur sustine ca Oana, spre deosebire de el, se lasa manipulata de sustinatori. Laur: “Oana nu trebuie sa isi schimbe atitudinea fata de mine din cauza disputelor dintre sustinatori!” Oana a fost dezamagita de pierderea primei pozitii in topul preferintelor telespectatorilor. Oana este de parere ca Laura ii face ochi dulci lui Laur. Unii telespectatori au sustinut ca familia Cristinei au dezaprobat relatia ei cu Andrei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *